Treningsområdet

Driving Range

Driving Rangen er 325 m lang og 70 m bred med seks target greener merket med flagg. Det er avstands merking for 60 m, 100m, 150 m, 200m og 250m samt målkurver for nærspill. Videre kan det trenes fra fire utslagsmatter under tak ved siden av de 25 ordinære utslagsstedene på kunstgress.

 

Ballene som benyttes er førsteklasses Titleist baller. Disse vaskes og tørkes før de blåses inn i ballautomaten. Ballautomaten gir 20 baller for 20 kroner. Rabattert ballkort kan kjøpes i resepsjonen.

 

Ved siden av utsalgsstedene er det øvingsområde med bunker og chipping green.  Her benyttes egne baller.

 

Driving rangen er åpen selv om resepsjonen er stengt. Bruk kredittkort

Korthullsbanen

Banen er en enkel, liten 6-hullsbane som er tilgjengelig for alle.  Ønsker du å prøve golf, er dette er flott sted å begynne. Banen benyttes stort sett til trening og prøving for de som er nye i golfsporten. 

Lett tilgjengelig og alltid åpen

Banen ligger rett ved innkjøringen til hovedbanen og lett å se fra veien. Den er alltid åpen, uansett vær- og føreforhold, så her er det bare å spille når du måtte ønske. Det er som sagt en korthullsbane, det betyr at alle hullene klarer man etterhvert å nå på ett slag! Hullene varierer fra 33 til 82 meter. Den totale lengden er på 340 meter.

Gratis spill

Du trenger ikke være medlem for å bruke korthullsbanen, det er helt gratis!  Ønsker du å låne køller fra oss, så har vi det også! Ta kontakt, skal vi finne frem utstyr til deg. 

(nytt bilde må inn)

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.