Våre samarbeidspartnere

Rett og slett fantastisk!

Vi tar ofte ting for gitt! Vi ser en logo her og der, vi oppfatter at noen bedrifter støtter det ene og andre foreningsarbeidet, uten at vi tenker særlig dypt over det! Det blir fort en vane at det er mange bedriftslogoer som dukker opp på arrangementer, foreningsarbeid, revy eller hva det måtte være. I mange tilfeller ligger det enten et stort hjerte bak eller, fornuftig nok, et kommersielt motiv! Og det skal vi være spesielt glad for!

 

Uten samarbeidspartnere ville klubben stått på stedet hvil.

En videreutvikling av klubben uten samarbeidspartnere ville vært svært vanskelig!  Midlene fra medlemskontingenten gjør at vi overlever, mens midlene fra samarbeidspartnere gjør at vi utvikler oss!  Derfor står vi i stor takknemlighet til alle de bedrifter og enkeltpersoner som gjør det mulig for klubben å stadig bli bedre, både på banen, baneområdet og klubben generelt. Våre samarbeidspartnere bidrar økonomisk, med utstyr / tjenester og annet klubben trenger, noe som gjør at både du og alle andre golfinteresserte har et godt tilbud i Sandefjord.

 

Så har du anledning til å gi noe tilbake, enten i form av å bruke dem, kjøpe produkter / tjenester fra dem eller bare snakke pent om dem, så er vi glade for det! De forbventer heller ikke så mye tilbake, så la oss overraske dem :-)

Vår hovedpartner

Jotun 

Fra banen ble bygget i 2008, har Jotun vært vår hovedpartner. I tillegg til å være en god bidragsyter, bruker Jotun både klubben og golfbanen aktivt. Hvert år arrangerer de sin interne Jotun-cup og i tillegg bruker de golfbanen som en plass for å treffes i forretningsøyemed. Smart, for bedre omgivelser og god stemning er det vanskelig å finne i Sandefjord (synes vi, da)

 

Imponerende farger

Vi liker også å tenke på at Jotun hver eneste høst gjør en formidabel jobb med å fargelegge vår golfbane med vakre farger! Hvordan dere får det til, fremstår som en gåte for oss. De må jobbe på natten, for det er endringer dag-for-dag. Vi har sittet ute mange netter for å se hvordan de gjør det, men enda har vi ikke funnet ut av det. Uansett, flott blir det ihvertfall! 

 

Takk, Jotun :-) 

 

Våre hullsponsorer

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.