"Sistemann skulle slå av lyset, men trykket på feil bryter"

Vi har siden søndag hulket og grått, gått i gruppeterapi med andre golfere og nå er snart tårekanalene helt tørre!.  Årets siste golfrunde på banen er et faktum og strengt tatt var det ekstra trist i år! Været var nemlig helt fantastisk den dagen (ok da, litt vind og ei litta skur kom, men summa summarum var det helt fantastisk!)! Vi fikk tatt noen bilder, som vi tenkte å dele med deg som medlem. 

Synd at banen er stengt, men allikevel ikke synd.

De aller fleste har fått med seg hvor mye vann det har kommet i september / oktober i Sandefjord. Og strengt tatt tror vi at noen med vilje har bestemt at mesteparten av vannet skulle helles ut på banen vår!  Det har til tider vært så ille at vi tilbød Norges Seilforbund å bruke Hull 4 til treningsområde :-).  Med så mye vann er det godt at banen nå får lov til å stå urørt frem til frosten setter inn.  Det er ingen fordel at vi fortsetter å vasse på fairwayene med vadestøvler og slår opp gress som om vi skulle sette poteter (nb! kun egenopplevelse og ingen anklage mot andre). Nå tørker banen, gresset får lov til å gjøre seg klar for kulda og vi øker sannsynligheten for en  strålende 2018-sesong!

Rydding og klargjøring for vinteren.

Allerede på mandag startet banemannskapet og dugnadsgjengen med å rydde inn utstyret fra banen. Kjenner vi de rett, så gjør de også noen triks med banen, slik at vi får like flotte forhold til neste år!  Vi vet ikke når det skal gjøres, men på ett eller annet tidspunkt bør Ole Gunnar (Greenkeeper) og gjengen hans få den hyllesten de fortjener! Grunnforholdene på banen er i utgangspunktet vanskelige, spesielt med hensyn til drenering. Så at de har klart å holde banen så bra som de gjør, er faktisk imponerende!  

Like fine greener til neste år?

Definisjonen på når man kan si at greenene er bra, fine eller strøkene, er nok forskjellig fra golfer til golfer. Men selv den mest kresne golfer har innrømmet at greenene på Sandefjord har vært ekstra fine i år! Folk må gjerne snakke om stimpen som burde vært sånn eller sånn, men oppsummert så tørr vi påstå at all praten om banen vår blant ikke-medlemmer er vært spesielt positiv i år!  Så da har banemannskapet gjort noe veldig riktig! La oss håpe at vinteren er snill med oss og at værgudene fjern-adopterer Ole Gunnar! 

«Et lys i den mørke tunnelen»

Midt oppi det triste med at banen er stengt, så er det også en gla’melding vi må si noe om. I år har vi fått til et godt samarbeid med Vestfold Golfhall på Vear for vintertrening, turneringer, sosial hygge, etc.  Vi håper derfor at du som medlem har lyst til å bli med på dette, slik at vi opprettholde det gode miljøet og ikke minst, du blir en bedre golfere gjennom vinterhalvåret (golf er herved blitt en helårssport).  Vi har valgt Torsdager som vår store dag! Med det håper vi at du velger den dagen, dersom du kun har mulighet til å trene en dag i uken. Mange av oss andre kommer til å trene andre dager i tillegg, men vil forsøke å prioritere torsdager fremover også! Kanskje vi klarer å fylle hele hallen med Sandefjordinger den dagen.  Da kommer de nok til å skjelve i buksene på Vear (hmm, kjenner Vikingblodet bruse litt nå, hehe)

Tilslutt; enda mer lys! 

Her er de fine bildene med det spesielle lyset på avslutningsdagen! Hvilken bryter det ble trykket på, vet vi ikke. Men flott ble det ihvertfall! 

Om du synes du de er så fine at du vil ha de innrammet på peishyllen, sammen med øvrig familie, så gi oss beskjed :-).  Vi deler gladelig ut originalene. 

 

Sees på på Vear på «Torsdager» :-)

Strålende vær på begynnelsen av dagen! Alle smiler på bildet, men inni seg er de nok litt triste over at det er siste dagen! Fra venstre: Hege Cecilie Olafsen, Are Olai Røise, Roy Hansen og Henriette Børve.

 

"Pikene på broen"-----hmmm, nei det ble feil!  "Pikene i skogen" er vel mer passende! Lett å forveksle med andre motiver!

 

Like før vi ringte brannvesenet!

 

Her er Jotun ute med fargespannene sine :-)

 

En flott farge i oktober, som passer perfekt inn i Rosa Sløyfe-aksjonen!

 

 ...og der gikk lyset, gitt! Takk for i år :-) 

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.