Frivillighet Fungerer, 200.000 kr allerede inne!

08.06.2018

 

Som medlemmene er kjent med, førte den harde vinteren til omfattende skader på vår bane. Baneåpning skjer 12. Juni, men klubben vår mister inntekter i størrelsesorden 600.000,-.

Styret besluttet å dekke inn ca 300.000 av dette ved en frivillig innbetaling fra medlemmer og sponsorer, og resten fra vårt baneselskap.

 

Det er veldig gledelig at frivillighet ser ut til å fungere. Mange var kanskje litt skeptiske til at det skulle være mulig å få inn såpass mye penger på frivillig basis. Vi er veldig opptatt av at vår klubb skal være for alle og at de faste medlemskontingentene skal holdes så lave som mulig. Spesielt satser vi på rimelig spillemulighet for ungdom og familier. Vi spenner over mange veldige forskjellige medlemmer. Noen spiller mye, noen spiller mindre, og noen bruker mye tid på frivillig dugnadsarbeid. I en sesong der vi alle har fått spille mindre enn vi ønsker, ville det ha vært svært uheldig å måtte kreve inn en obligatorisk ekstra kontingent. Flere klubber i vårt område har sett seg nødt til dette. Å måtte kutte ned på banevedlikeholdet ville også ha vært et svært dårlig alternativ. Vi vet også at klubbens økonomi vil bli bedret når baneleien går ned fra og med 2019. Derfor er det svært gledelig at responsen så langt har vært så god.

 

Takk til alle medlemmer og sponsorer som har bidratt!

 

Nå vil vi oppfordre de som har nølt og tvilt om å bli med på en innspurt hvor vi sikrer økonomien i vår klubb. Alle bidrag er velkomne og vi har oppfordret medlemmene til å bidra med et beløp fra kr 500,- til 1500,- avhengig av lyst og evne. Dette gjøres lett med VIPPS til 2000 eller til kto. Nr  7166 06 00129.

.


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.