Sandefjord Open 3.juni 2017

Sandefjord Open - Større enn størst!

For en dag!

For et arrangement!

For en deltagelse!

...og for et vær!

Tidenes arrangement ble gjennomført med rekord-deltagelse på hele 120 spillere!!! (det var til og med venteliste for å delta, noe vi ikke er helt vant til). Værgudene var ikke helt med oss, men et par regnskurer gjorde ikke spilleforholdene så mye vanskeligere. Så alt i alt skal vi ikke klage! Et flott arrangement med intens konkurranse, musikk & grilling og tusenvis av bortforklaringer på hvorfor man ikke vant...akkurat slik en golfturnering skal være! 

Grunnen til rekord-deltagelse kan være mange, men vi vil spesielt trekke frem Ken Henry Holberg sin formidable innsats med å skaffe det største premiebordet noensinne! Det tror vi var et skikkelig trekkplaster. Forøvrig er det i bunn og grunn Ken sin ære for at dette arrangementet kom i gang. Han tok på eget initiativ kontakt med Morten & Co og sa han ville lage en skikkelig turnering, med masse premier og god deltagelse.  Og slik ble det! Takk, Ken!

 

To klasser, to vinnere

Turneringen var delt inn i to klasser, A og B, utifra hcp-systemet. Det ble spilt Stableford, så her var det poeng for hvert hull som gjaldt!

Vinneren i A-klassen ble Terje Nilsen med 42 poeng og

vinneren i B-klassen ble Dag Henning Skalleberg med 47 poeng.  Vi gratulerer nok en gang! (forøvrig er Dag Henning pappaen til Julie Marie, som er klubbens beste kvinnelige golfspiller. Kanskje det er en sammenheng her????).

Hovedgevinsten var fra Jotun, hvor vinnerne vant maling i "bøtter & spann", nok til å fargelegge hvilket-som-helst hus. 

 

 

 

54 centimeter fra en Audi A1

Mange flotte premier var det, men det var spesielt Hole-in-One premien var ekstra spennende! Møller Bil Sandefjord stilte opp med en Audi A1 som premie og den som var nærmest, var Roar Stentun. Han var kun 54 centimeter fra hullet. Synd med de små centimeterne som manglet og så stå tomhendt tilbake. Kanskje vi til neste år bør ha en trøstepremie til den som "nesten" vant en bil?. Vedkommende kan jo f.eks vinne en bildør, som er mer enn ingenting. Tipper det er ganske populært for alle som skal starte med øvelseskjøring, slik at de kan tørr-trene hjemme!

 

Hele resultatlisten finner du nederst på denne siden.  Under finner du bilder av glade vinnere og stemningsbilder fra turneringen. Med egen fotograf på plass, ble det tatt mange gode bilder :-)

 

 

 

 

Resultater finner du ved å klikke her:

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.