En krone her, en krone der... det blir penger av slikt!

 

I flere år har  Sandefjord Golf fått tilført penger fra Norsk Tipping, gjennom Grasrot-ordningen. Enkelt fortalt er det en økonomisk støtte som blir gitt til klubben, dersom du som medlem av Sandefjord Golf velger å øremerke ditt bidrag til klubben når du spiller på Norsk Tipping. Hittil i år (pr 1.august) har vi fått inn fantastiske 46.483 kroner,-.  Disse pengene kommer fra 180 medlemmer som allerede har sagt ja til å være med å støtte klubben, uten at det går utover deres premier eller vinnersjanser.  Hver gang de spiller, går fem prosent til Sandefjord Golfklubb.  Med nå over 1.000 medlemmer har vi et lite håp om å kunne få med oss enda flere!

 

Kan vi få deg til å bli med på ordningen? Med noen få tastetrykk kan du hjelpe klubben, uten at det koster deg noe som helst!  

Ved å sende en SMS med teksten ”Grasrotandelen 984979746” til 2020, gir du penger til klubben hver gang du spiller. Du kan også ordne det på nettsiden til Norsk Tipping eller hos en kommisjonær. Bare fortell at du vil støtte Sandefjord Golf og de vil hjelpe deg med hvordan du gjør det!

 

Vi setter stor pris på hjelp fra deg, som både du og alle medlemmene vil få glede av på sikt!

En hver krone gjør oss i stand til å videreutvikle oss :-)


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.