”Fra Turnerings-leder til Daglig Leder”

 

Vanja Snørteland har blitt tilbudt jobben som daglig leder i klubben, noe hun takket gladelig ja til!

Mange kjenner nok Vanja fra før! Stort sett er hun alltid på klubben, enten for å kontrollere merkingen på banen, arrangere turneringer, hjelpe til i kiosken, osv, osv. I tillegg spiller 

hun faktisk også golf, innimellom alle gjøremål! Til tider kan det virke som hun er overalt på en gang og det er ikke langt unna sannheten! 

Vanja er en ivrig sjel, som brenner for golf og Sandefjord Golfklubb.

 

Vi tok en kort prat med Vanja, like etter hun fikk jobben!

 

For de som ikke kjenner deg; Hvordan vil du beskrive deg?

Hmmm, vanskelig spørsmål! Jeg er ikke så glad i å prate om meg selv! Men hvis jeg må si noe, så vil jeg si jeg er en positivt, iherdig person. Jeg har stor arbeidskapasitet og mye stå-på-vilje. Jeg trives spesielt godt når andre har det bra og ser at de trives. Det er noe som driver meg!

Når det gjelder litt mer av det negative slaget, så er lista kjempelang, hahaha!  Er noe ekstra interessert, så kan de jo bare spørre meg!

 

Du skal begynne i jobben 1.april, men har allerede satt i gang! Fortell hva det er!

Akkurat nå holder jeg på med å bygge nytt kjøkken på klubben. Det gamle er fjernet og nå males og sparkles det overalt, slik at det blir klart for montering av det nye kjøkkenet. Så fort vi er ferdig med veggene, så kommer Dugnadsgjengen og legger nytt gulv.

 

Har du noen andre hobbyer enn golf?

Ja, jeg elsker å dykke! Jeg har yrkesdykkerserfikat og gjør enkle jobber under vann for blant annet Sandefjord Kommune. I tillegg til dykking, elsker jeg å kjøre slalom! Jo fortere, jo bedre J

 

Hvor mange år har du holdt på med golf og hvordan begynte det?

Jeg har holdt på siden 2010. Min tidligere samboer var en av lederne hos Carl C. Fon, som var sponsor til klubben og dermed fikk tilbud om golfkurs.

Jeg husker godt jeg satt i bilen på vei til kurset og blånekta for at jeg noen sinne kom til å spille golf. To timer etterpå var jeg helt hekta og har siden ”bodd” på klubben.

 

Hvordan opplevde klubben første gangen du kom dit? Hvilke inntrykk fikk du?

Jeg har mange gode minner rundt det! Det første jeg merket meg, var et veldig og inkluderende miljø! Alle var bare så hyggelige! Jeg husker også spesielt godt dagen etter golfkurset, hvor jeg dro på klubben for å slå noen baller. Da traff jeg John, proen på klubben, som sa ”Hei Vanja”. Akkurat det synes jeg var stas, å bli gjenkjent og at de i tillegg viste hva jeg het etter kun en dag!

Fra den dagen begynte jeg å trene mye og ble kjent med mange nye mennesker. Opplevde at jeg fikk gode venner og ble en del av den faste gjengen som alltid var på klubben. Derfor ble jeg med i damekomiteeen og deretter turneringskomiteen, som jeg har vært med kontinuerlig fra 2012.

 

Hva gjorde at du ble så veldig ivrig på golf?

Det er to ting som gjorde meg hekta! Det ene er mestringsfølelsen, å klare å slå ballen bedre og bedre. Det andre er mitt ekstreme konkurranseinstinkt! Jeg liker å konkurrere i absolutt alt! Der hvor jeg har mulighet for å vinne, stiller jeg alltid opp!

 

Vi går jo alle opp og ned i hcp, hvordan er det med deg?

Jeg har vært nede på 9,8, men nå tror jeg at jeg har  12,3.

 

Du har utdannet deg som dommer i golf og har allerede blitt tatt ut til å være ansvarlig turneringsdommer i nasjonale turneringer? Hvilke var det og hva bestod jobben i?

Ja, jeg er litt propell og synes det å være dommer eller TD (turnerings direktør) er spesielt gøy.

Jeg har vært dommer i Nordic Leauge, som er en proffturnering for skandinaviske herre-spiller.  Jeg var også med som dommer i Norwegian Open, som var en turnering for profesjonelle skandinaviske damer. I tillegg har jeg vært dommer-aspirat i Let acceses (kvalifiseringsturnering for Ladies Europa-tour)

 

Jeg har også vært TD for en del større arrangementer, slik som NM Junior damer, Norges Cup på Tyrifjorden (best norske spillerne) og på Srixon Tour (beste juniorene i Norge).

 

Vi vet at drømmen din er å være Norges dommer-representant i Solheim Cup. Fortell hva Solheim Cup er!

Solheim Cup er en Match-play turnering for damer, hvor  Europa og USA konkurrerer mot hverandre. Det er en lag-turnering og de aller beste spillerne i verden ønsker å være med. Det er en prestisjefylt turnering, spesielt fordi du er en del av et lag.

 

Alle har en eller annen golfhistorie å fortelle. Hva er din?

Vel, da må jeg vel trekke frem en Eagle som jeg klarte under Eura Cup, på selve bursdagen min.I tillegg var jeg med å vinne Lag-NM, 2.divensjon, på Onsøy i 2014. Da kvalet vi inn til 1.divisjon og spilte 1.divisjon året etter på Kjekstad Golfbane. For å gjøre den historien kort, så kan jeg bare fortelle at vi hadde ingen ting å gjøre der! Det var helt syk stor kvalitetsforskjell på oss og den andre spillerne. Stort sett hadde de andre spillerne 0,4 i hcp, mens vår jentegjeng fra Sandefjord lå på ca 9-24 i hcp. Men moro å oppleve det!

 

Vi hører at du ofte bruker uttrykket Happy New Year”. Hva legger du i det?

(Hahahahaha....bare latter!) Jeg tror vi lar den ligge! De får spørre meg de som er ekstra nygjerrige.

 

Hva tenker du om fremtiden til Sandefjord Golfklubb? Har du noen saker du brenner ekstra sterkt for?

Jeg har tre saker jeg brenner ekstra sterkt for! Det ene er å fortsette baneutvikling, så vi får bedre og bedre bane! Vi har en flott bane i dag, men vi må hele tiden jobbe med å gjøre den bedre og bedre. Det andre er å jobbe aktivt for at klubben skal ha et godt, sosialt og hyggelig miljø for mennesker i alle aldre!  Den tredje saken jeg brenner for er å hele tiden kunne tilby ekstra god service hos oss på Sandefjord Golf. Det vil være en drøm om vi blir ekstra godt kjent blant golfere i Norge, som en klubb med ekstra god service.

 

Så tilslutt; Kommer du på årsmøte og isåfall, hvordan kan folk kjenne deg igjen?

De får se etter en dame med lårkort skjørt, høye støvletter og utringet bluse!  Vel, det blir kanskje litt voldsomt, haha, så vi får vel nøye oss med en rød rose i venstre skjortelomme.

 

 

Kort om Vanja:

Favoritt-kølle; 9 jern

Merke på golfkøllene dine; Callaway (forever :-))

Flotteste golftur; Dubai

Drømmebane: Pebble Beach

Beste score på Sandefjord golf; 79 slag

 

Vanja begynner i jobben fra og med 1.april og vi gleder oss til hun skal ta fatt på arbeidet!

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.