Bedre og bedre, dag for dag.

17.08.2018    Roar Belstad

Sandefjord Golfklubb takker for alle gaver fra medlemmer og sponsorer i årets golfsesong.

Det ble en vanskelig oppstart til sesongen med en vinter som var lang, snørik, våt og kald. Alt gress på hele banen var brunsvidd av is og frost når våren kom. Det har blitt luftet greener og fairways, sandet, sådd, gjødslet og pleid i utallige timer av våre greenkeepere, og de har gjort en fantastisk jobb fra tidlig morgen til sene kvelder på hverdager og helger. Likevel fikk vi ikke det ønskede resultatet på grunn av varmen som stoppet alle vekstprosessen som var i gang.

 

Nå har det snudd, og temperaturen har falt. Vi har fått litt fuktighet i bakken igjen og veksten kommer tilbake. Straks er våre greener hele og fine og vi anbefaler at høsten nytes i vakre Marum. Det er fortsatt mulig for oss alle å få en god golfsesong ut av resten av sommeren og høsten.

Utover ekstra utgifter til sand, frø og gjødsel har vi tapt inntekter på arrangementer som ikke kunne gjennomføres. Det gjelder Lag-NM, Bedriftsturnering og Norsk Seniorgolf som måtte flytte sine turneringer, samt at green-fee inntekter er betydelig redusert. Men takket være Frivilligheten som vi anmodet om tidlig i sommer, så har klubben driftsinntekter på 7,9 mill pr 31.7.2018 som er samme nivå som i 2017. Det kom inn ca 380.000 kr på inntektsgivende aktiviteter og ekstra innbetalinger fra over 100 medlemmer og sponsorer, og det er fantastisk! Nå må vi jobbe for å holde inntektsnivået på samme nivå som i fjor ut sesongen, så er det mulig å få et positivt resultat på driften i 2018. Til dette trenger vi alle medlemmenes engasjement og deltakelse.

 

Få en god golfsesong resten av året.

Ta med deg dine golfvenner og bruk anlegget så mye som mulig i de månedene som nå kommer, og støtt våre sponsorer. Tren aktivt på rangen samtidig som du kan bestille og få god instruksjon hos vår Pro John Drummond.


Følg med på hjemmesiden og still opp på herredager, damedager, seniordager, klubbmesterskap og andre turneringer som blir annonsert.

 

God aktivitet i klubben

Juniorene er veldig aktive og representerer Sandefjord Golfklubb på en flott måte i Narvesen Turneringer i vår region. De skal også arrangere en turnering for alle medlemmene i september, så det er bare å legge seg i trening.

 

Neste VTG-kurs er lørdag/søndag 8.9 og 9.9 fra kl 10.00 så det er bare å anbefale til venner og kjente. Her er læringskurven bratt og deltagerne koser seg på kurs hos Ellen, John og Vanja med alle hjelperne.

 

På klubbhuset er kaffen alltid varm og alle er velkomne til en hyggelig prat.

 

Ekstra god hjelp

I tillegg vil jeg nevne at Sandefjord Golfpark AS har avlastet Sandefjord Golfklubb med å ta en del av de ekstra utgiftene klubben har hatt på grunn av de ekstraordinære vinterskadene og redusert leien klubben betaler for inneværende sesong på grunn av sen åpning av banen for spill.
Givergleden fra medlemmer og sponsorer og samarbeidet med Sandefjord Golfpark er vi i styret veldig takknemlige for.

 

Vi gleder oss til alle kommende arrangementer og håper på en minnerik høst med stor aktivitet på anlegget.

 

Roar Belstad
På vegne av styret i Sandefjord Golfklubb
.


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.