Vet du hvilken golfball du bør spille med? Det vet vi :-)!

24.08.2018    Henrik Næss

Torsdag var det foredrag for PLUSS-medlemmene om golfballer og hvilke ball hver enkelt deltager bør spille med. Og ja, det var forskjell på oss!

 

Kanskje litt sært, men veldig gøy å lære om noe som vi vanligvis ikke tenker så mye på. Det var utrolig mye kunnskap som vi fikk den kvelden!

 

Vi fikk vite hva som er forskjellen på de mange forskjellige merkene og typene, hvilke mykhetsgrad forskjellig type spillere bør bruke, hvorfor det er forskjell på dameballer og herreballer, hvilke baller som spinner mye og lite, osv, osv. Utrolig mye ble sagt om forskjellene på golfballer og det er langt mer enn hva vi tror!

 

Litt funfacts fikk vi også. En produsent (en av de store) produserer 53.000.000 golfballer PR ÅR!!! Og når vi fikk vite at det tar mellom 16 - 21 dager å produsere en enkelt ball, så blir det hele ganske imponerende. 

 

Det var Matthew Corney (banerekord-holder) som fortalte og demonstrerte. Foredraget var for alle som har blitt PLUSS medlem i år og det fortsetter med nytt foredrag i slutten av september.

 

Hold av torsdag 20. september kl 18.00!

Da skal Matthew & John snakke om forskjellen på golfkøller og hvilke som anbefales forskjellige type spillestiler. Det blir garantert lærerikt!  Vi håper å se mange av PLUSS-medlemmene den kvelden :-)

.


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.