Rekord-runde i "Inntektsturnering for Juniorene» 

18.09.2018    Henrik Næss

Den ene drømmescoren etter den andre kom inn da deltagerne var ferdig med Texas Scramble-turneringen nå på søndag! 7 lag stilte til start i gråværet! Kanskje litt færre enn vi hadde håpet, men samtidig skal det sies at dette var det første forsøket på å skape en inntekst-turnering for junior-avdelingen, så ingen klager :-). Turneringen var både vellykket og spennende. Og det ble enormt høye score på Stableford.

 

Uslåelig rekord?

Vinner-laget, som besto av Stig Einar Wiggen, Lisa Goodwin, Jacob Lea og Tom Røed Karlsen, stod for en fantastisk score. De fikk hele 67 poeng, netto 41 slag! Rett og slett imponerende! De øvrige lagene fikk alle god score, men ikke godt nok til å vinne. Uten å være sikker, så tror vi alle som leverte inn scorekortet sitt den dagen, trodde de skulle vinne. Uansett, veldig moro og spennende.

 

Etter turneringen ble det servert mengder av grillmat, før premieutdelingen. KPMG var stor-sponsor til turneringen, så samtlige premier kom fra dem. Stor takk til KPMG som bidrar godt til det viktige junior-arbeidet.

 

Vi håper mange flere blir med til neste år, for dette var gøy...på tross av litt regn!

 

 

.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.