Rapport fra styret 

12.10.2018    Roar Belstad

2018 sesongen ble veldig vanskelig for spilleforholdene på golfbanen, men økonomisk skal vi klare oss.

 

Først ødela vinteren alt som kunne blitt grønt gress, og når greener og bane ble sådd på nytt fikk vi dårlig vekst på grunn av varmen i været.

 

Banen har hele tiden vært spillbar, men ikke med vanlig god kvalitet. Dette får derfor også økonomiske konsekvenser fordi det påløper ekstrautgifter til vann, gjødsel, sand og frø. Inntektene reduseres også fordi klubben får lavere green-fee og turneringsinntekter. Vi har mistet arrangementer med samarbeidspartnere på grunn av reduserte spilleforhold.

 

Takket være frivillig pengestøtte fra mange medlemmer samt sponsorer og løsninger med Sandefjord Golfpark AS i forhold til kostnadsreduksjoner så er resultatregnskapet i golfklubben pr 01.10.2018 ganske entydige på at klubben skal gå i balanse. Det gleder oss i styret å gi dere denne positive informasjonen nå, og da håper vi på et normalt driftsår i 2019 hvor det allerede nå legges planer for forbedringer på anlegget.

 

Vi ønsker å signalisere at styret vil fortsette å jobbe for en årskontigent i 2019 som holder seg innenfor normal kostnadsutvikling. Vi mener det er viktig for å opprettholde og jobbe videre med å øke medlemsmassen i Sandefjord Golfklubb. 

 

Vi takker for alles deltakelse på de ekstra tiltak og aktiviteter som har vært av inntektsgivende karakter og medlemmenes tålmodighet i oppstarten på sesongen.

Alle ansatte og alle frivillige fortjener også ros for sin innsats både på og utenfor banen.

 

Lykke til med resten av høstsesongen.

 

Roar Belstad

På vegne av styret

 

 

 

 

.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.