Søndag 28.oktober blir siste spilledag på banen 

22.10.2018    Henrik Næss

Da går det dessverrre mot sesongslutt for i år. Greenkeeper Morten melder at frosten begynner å komme, samtidig med at banen har fått all den pleie den kan få for å klare seg godt gjennom vinteren. Morten forteller at de nå har gjort alt som skal til for å få en fin vårsesong, så da får vi håpe Kong Vinter er litt mer snill med oss enn i år.

 

Spillemuligheter på andre baner

Imidlertid er ikke golfsesongen nødvendigvis helt over for den ivrige golfer.

 

Larvik GK melder de vil holde oppe så lenge det er forsvarlig (og de har et klima og bane som tilsier lenger åpningstid enn Sandefjord GK)

 

Vestfold GK stenger sannsynligvis ved månedskifte, dvs et par dager lengere åpent enn oss.

 

Tjøme GK pleier normalt å ha betydelig lenger oppe enn alle klubbene i Vestfold, i og med at de ligger i så nærme havet hvor det normalt er mildere. Tidligere år har vi nesten kunnet spille gjennom hele vinteren, med unntak av noen perioder hvor kulda har vært vel streng. Oppfordrer alle til å sjekke Golfbox jevnlig, for denne klubben har overraskende bra forhold lenge.

 

Nøtterøy har foreløpig åpent og det er til og med mulig å spille turnering til lørdag (og muligens søndag). Det har også en Nattgolf onsdag 31.10, så frem til det er det ihvertfall mulig å spille.

 

Kragerø GK har intensjon om å holde oppe enda noen uker, skriver de på hjemmesiden sin. Men de holder stengt tidlig på morgningen, frem til morgenfrosten har tint!

 

Grenland GK stenger førstkommende lørdag

 

Borre GK har allerede stengt

 

Vintersesongen starter innendørs mandag 29.okt kl 10

Vestfold Golfhall åpner dagen etter at vi har stengt banen. For de av dere som ikke har prøvd simulatorgolf eller drivingrangen i golfhallen, så anbefales det på det sterkeste. Morsomt, hyggelig og veldig flott å holde svingen igang gjennom vinteren. Det vil du garantert merke når utesesogen starter igjen! Mer informasjon kommer!

 

Tusen takk for i år!

 

 

 

 

.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.