Noen har større grunn til å være mer glad enn andre :-)

Hvert år skjer det! Noen klarer å få den lille hvite ballen, som stort sett lever sitt eget liv, rett i koppen på ett slag! Fantastisk moro for dem det gjelder og til stor misunnelse fra oss andre!

 

Det begynte med Roy Hansen, som fikk Hole-in-one på hull 10 den 4.mai (fin start på sesongen :-).  Så var det Grete Østengen sin tur, som klarte det samme på hull 6 den 9.juli.  Den siste som har fått HIO er Matthew Corney, som klarte det på hull 9 i går, den 21.august. Fantastisk!  

 

Mange kjenner nok både Roy og Grete, som har spilt mye på klubben, men Matthew er sannsynligvis ukjent for mange!  Han er tidligere profesjonell golfer og jobbet som Pro på Miklagard GK før han flyttet til Sandefjord i år.  Og for de som er ekstra interessert i golf, så er det moro å vite at han har hcp +1,9. Det betyr at han normalt skal gå banen under banens par!!!. Ekstra moro er det nok for John, som nå endelig har en spiller som har færre slag enn han!

Go, go, John :-) 

 

Sats på Hull 6 eller 9

Hvis du er den typen som absolutt skal få det til (lykke til), så er det statistisk større mulighet å få HiO på hull 6 og 9 enn hull 1, 10 og 17.  Siden banen ble bygget i 2008 er det 29 personer som har fått HiO og scoren på de forskjellige par 3-hullene fordeler seg som følger: 

Hull 1  7 stk
Hull 6  8 stk
Hull 9  8 stk
Hull 10  3 stk
Hull 17  3 stk

Så for alle som går matematisk tilverks for å gjøre HiO, er det ekstra smart å være skjerpet på hull 6 og 9 og heller bruke de øvrige par 3-hullene til "trening".

 

Si ifra om du planlegger Hole-in-one på din neste golfrunde!

Vi i klubben vil være ekstra glad om du sier ifra til oss i forkant av runden, dersom du planlegger å slå en Hole-in-one. Vi drømmer om å få det på film og sier du ifra i forkant, så kan vi forberede oss! Da kan vi rigge oss opp med videokamera, flagg, champagne og forhåpentligvis klarer vi å få Kampen Janitarorkester til å komme til Sandefjord før du er ferdig med runden!

Vi er klar over at dette kan bli veldig arbeidskrevende, men selvfølgelig er vi villig til å satse stort på medlemmer som i forkant forteller at de skal slå en HiO.

Så ikke vær sjenerte og si ifra, folkens!  Vi skal hylle den som hylles skal :-)


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.