De beste av de beste!

Klubbmesterskapet 2017

 

Med en deltagelse på hele 77 spillere (fantastisk!) ble årets klubbmesterskap gjennomført under strålende forhold på lørdag og søndag. Banen var finere enn finest, med superflott fairways og lynraske greener!  En stor takk til banemannskapet som var oppe grytidlig for å gjøre banen perfekt!  Det er spesielt moro å spille når vi har så fin bane!  

 

Julie Marie Skalleberg og Matthew Corney vant Dame- og Herreklassen 

I den gjeveste klasse, dvs de som spiller uten hcp og kun på slag, vant Julie Marie ganske overlegent i Dameklassen. Julie Marie var i forkant stor favoritt, så det var ikke like stor overraskelse at hun stakk av med seieren.  På 2.plass kom Hege Cecilie Olafsen og Siv Karlsen Moan tok 3.plassen.  

 

Mer utfordrende var det i Herre-klassen, hvor det var flere som hadde en sjanse til å vinne! 

Best av de beste ble Matthew Corney, som tilslutt vant med 3 slag etter en tøff sisterunde på søndagen.  Vi har både amatører og profesjonelle i samme klasse (ja, vi er ikke sååå stor klubb:-)), så de to profesjonelle, Matthew og John, måtte tåle et favorittstempel.  Men på amatørsiden var det flere som kunne by på kamp om de fikk en god dag på golfbanen!  Og det var det flere som fikk! Den beste av de som var amatører, var Fredrik Vesterlund, som fikk 3.plassen. Imponerende spill av alle sammen, spesielt siste runden, hvor alle gikk under 70 slag!

Morsomt var det også å se at de yngste, Tom Røed Karlsen og Oscar Kløw-Prebensen, hang godt med i tetstriden hele veien. Det spirer og gror i klubben vår og fremtiden ser lys ut :-) Resultatlistene for Klubbmesterskapet ser du nederst i artikkelen!

 

Tom Røed Karslen og Kristine Jørgensen vant i Juniorklassene!

Vi har fått mange nye juniorer i år, men for de fleste er det litt for tidlig å starte med en så "alvorlig" turnering som Klubbmesterskap. Det er lett å skjønne når mange såvidt har begynt med golf! Men det var nok deltagere til at det ble en kamp både i jente- og gutteklassen. Resultatlistene ser du nederst i artikkelen!

 

John Drummond, Vanja Snørteland og Øystein Bøe vant i Senior-klassene!

I senior-klassene (Dame, Herre og Senior Pluss) var det ekstra stor deltagelse, med totalt hele 41 spillere. Det ble en hard kamp om plassene og tilslutt var det Øystein som vant SH+-klassen med 3 slag, Vanja med 2 slag i Senior-Dame og John med ganske så mange slag i Senior-Herre.  Hipp hurra!  Resultatlistene ser du nederst i artikkelen!

 

Terje Nilsen og Hege Cecilie Olafsen vant i Stableford-klassene!

Nå er dere sikker lei av å lese om god deltagelse i nok en klasse, men det er faktisk sant! Hele 47 spillere hadde meldt seg på disse klassene og da er det ekstra gjevt å vinne Stableford-klassen. Både Terje og Hege hadde to gode dager på golfbanen, gode nok til å ta seierene hjem! Resultatlistene ser du nederst i artikkelen!

 

Fredrik Vesterlund, en ekstra glad golfspiller :-)

Hva Fredrik spiste til frokost på søndag vet vi ikke, men noe spesielt må det ha vært. Kanskje var det svenske kjöttbollar eller kanskje korv?. (Fredrik er svensk :-)).

Uansett hva det var, så klarte han det mesterstykke å gå sisterunden på kun 68 slag.....vi gjentar; SEKSTIÅTTE SLAG!!!.

Utrolig å score sin beste runde noensinne på akkurat denne dagen!  Kanskje han ble ekstra motivert av å gå i leder-flighten med Matthew og John, hvor alle tre kjempet om seieren? Uansett; Grattis, Fredrik! Fantastisk spill.

 

Stemningsbilder

Vår Hoffsjef-fotograf, Anette Køltzow Samuelsen, tok også noen flotte bilder av siste flighten i Herreklassen, som du kan se her!:  

Matthew Corney, 1.plass

 

John Drummond, 2.plass

 

Fredrik Vesterlund, 3.plass og han ble....

...så glaaaad!!! 

 

Tilskuer i massevis! Opp med hånden for alle som vil ha tilskuertribune til neste år :-))))

...eller kanskje ikke! Vi har jo så mange golfbiler nå, så sitteplasser er det nok av!

 

Fengende video, som det er lov å danse til!

Vi var så heldig å ha fått Carl Christian Fredriksen til å lage en film fra avslutningsdagen, med den siste, avgjørende flighten for Herrene!

Selv synes vi den har blitt spesielt bra og passer godt til tittelen; "Best av de beste".

Klikk & Nyt...og husk å sette videoen i fullformat :-) 

 

 

Og så til slutt, det dere alle er spente på; RESULTATENE!


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.