Si hei til vår nye greenkeeper, 

Morten Johannessen :-)

 

Før vi presenterer Morten, må vi først takke vår tidligere greenkeeper Ole Gunnar for jobben han har gjort! En flott innsats som vi setter stor pris på! Så tusen takk Ole Gunnar og lykke til videre. Vi håper å se deg spille golf på banen, som du har gjort så fin! 

 

Så til den glade nyheten! 

Morten Johannessen heter han og er en røslig kar på 33 år. At vi alle kommer til å se opp til han er ganske naturlig, da han er høyere enn de fleste! 

 

Morten kommer fra Melsomvik og har levd et langt liv på Vestfold GK. Det begynt i 7-års alderen, hvor han og venngjengen nærmest bodde på golfbanen. Så fort det var mulig så var det ut og spille golf med venner! Slik holdt han på i mange år og for ca 11 år siden fikk han mulighet til å jobbe der som banemannskap. Og siden har han vært en del av gjengen til Oddbjørn (greenkeeper på Vestfold GK). 

 

Når jobbmuligheten dukket opp hos oss, grep han sjansen. Å være ansvarlig greenkeeper synes han er både spennende og utfordrende. At han kommer fra Vestfold GK betyr kanskje enda mer samarbeidet med dem og det vil være bra.  At Morten sitt hjerte ligge nær Vestfold GK er lett å skjønne! Men om vi alle er snille mot han, så skal vi ikke se bort fra at han blir ekstra glad i klubben vår også!

 

Ivrig golfer

Morten er en dyktig golfer og sist han spilte på Sandefjord, gikk han på +1!!!!. (han har hcp 4). Når han ikke er på jobb, bruker han mye av tiden sin til å følge opp lillebroren sin Jørgen Johannessen, som satser tungt på en proff-karriere. I fjor var han blant annet med på Europatouren “Viking Challange” på Miklagaard. Så den familien er litt mer enn middels interessert i golf!

 

Åpning av banen

Da vi snakket med Morten, var det naturlig å spørre om når han trodde banen ville åpne. Det sa han var for tidlig å si noe om, men han vil komme fort tilbake med oppdatert informasjon så fort de vet mer om banens tilstand!

 

"Hei Morten"

Gled dere til å treffe han! En spesielt hyggelig kar som har den sjeldene øyesykdommen “glimt i øye”. Og ikke noe er hyggeligere enn om vi alle sier "hei" når vi møter vår nye greenkeeper!

 

16.april 2018

Henrik Næss


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.