Vi må smøre oss med tålmodighet!

 

Ole Gunnar, Morten og banekomiteen har nå sjekket forholdene på banen og det er dessverre ikke spesielt oppløftende nyheter de kommer med!

 

De sa følgende tidligere i dag;

"Vinteren har for oss, og våre naboklubber, vært svært krevende for banen.

Et langvarig og tykt isdekke har kvalt gresset, så vi har dessverre massive skader på de fleste greener. Fairwayer og teesteder er også preget.

Vi har nå startet forbredelser til resåing av greener, ved å vertikalskære bort døde planter og få ned dressesand. Resåingen starter så fort forholdene tillater det, og deretter blir det lagt på vekstduk for å sikre god spiring og optimale vekstforhold.

Reetableringen ved normal forsommertemperatur vil ta fra 4-6 uker. I perioden fremover vil vi fortløpende vurdere når vi kan åpne en 9 hulls sløyfe med vintergreener, og til åpningen vil det holdes en dugnad som vanlig. Info om dette kommer snart. Drivingrange og korthullsbanen er åpen"

 

Åpning av sommergreener blir i slutten av mai / begynnelsen av juni

Om du ble trist av å lese dette, så skal du vite at du er ikke alene! Alle golfere i nesten hele Vestfold er lei seg nå. Vi er ikke alene om problemet og mange i Vestfold sliter med det samme. 4-6 uker fra nå, betyr nærmere slutten av mai / begynnelsen av juni.  Det er sjeldent det er så sent, men det har skjedd før! Heldigvis er vi mennesker skapt slik at vi glemmer fort, så vi får håpe vi gjør det denne gangen også!

 

Plaster på såret - vi kan spille på vintergreener

Det blir i disse dager kjøpt inn kopper for å kunne spille på banen med vintergreener. Det er en liten, men god trøst! For å finne ut når banen åpnes for spill på vintergreener, bør du sjekke hjemmesiden jevnlig.  Forhåpentligvis er det ikke så veldig lenge til. 

 

Turneringer utgår

Jarle Høyte, leder for turneringskomiteen, forteller at de turneringene som er satt opp på aktivitetskalenderen før antatt baneåpning, dessverre utgår. Vi får heller samle oss om de turneringene som er igjen og sette rekord-deltagelse på omvendt tee, Widerøe Open, osv.

 

Tips til de aller ivrigste

Dersom du gjerne vil spille på fullverdig bane innen kort tid, så kan vi anbefale å dra til Sverige. Båten koster lite og i tillegg til å få med det fleskfilet og annet godt, kan du spille på sommergreener på både Strømstad,Dynekilen, Mjølkerød, Fjellbacka, m.m. I tillegg åpner Larvik nå til helgen, men det er kun for helgen og med matter og vintergreener.

Vi håper alle medlemmer danser den velkjente "Spire & Gro-dansen" i tiden fremover, slik at vi kan komme enda fortere på banen!

 

18.april 2018

Henrik  


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.