Ny avtale mellom Vestfold Golfhall (Tom Arne Tollefsen) og Sandefjord Golfklubb (Morten Solrud)

Jippi, golfen fortsetter innendørs...med trening og vinterturneringer!

Det går unektelig mot en slutt for golfspill utendørs i år! Trist, men sant! 

Men midt oppi sorgen, kan vi også komme med en gla’nyhet til deg som er medlem i Sandefjord Golf. Nå kan du nemlig fortsette å spille golf og trene i vinter!  Vi har inngått en avtale med Vestfold Golfhall, hvor alle våre medlemmer får et godt tilbud for trening i hele vinter! 

Vestfold Golfhall ligger på Vear (20 -25 minutter fra Sandefjord) og de har et flott innendørs golfanlegg med alt en golfer trenger på vinterstid. Hallen er stor, med 20 utslagsmatter i 2 etasjer.  Her kan du trene svingen din til det perfekte, om du vil det!) Slaglengden er på 30 meter og det er flere «mål» på veggen som du kan bruke som blink. De som allerede har prøvd, vet at dette er god trening! I tillegg har de en stor putting-green (Europas største visstnok), en bunker og hele 8 simulatorer. 

 

Her er tilbudene som vi håper du vil benytte deg av;

 

Torsdager blir Sandefjord Golf sin «klubbdag»

Hver torsdag i høst / vinter har vi «klubbdag» i Vestfold Golfhall. Det vil si at den dagen håper vi flere av medlemmene prioriterer å komme, nettopp for å opprettholde et hyggelig samvær og trening sammen gjennom vinteren. Hallen kan selvfølgelig brukes alle dagene du ønsker, så det er kun et ønske fra klubben å prøve å samle medlemmene på en bestemt dag! 

 

Alle juniorene kommer også til å ha fellestrening kl 18-21 på torsdager. Om det er interesse, så organiserer klubben gjerne fellestrening for grupper med tilnærmet likt handicap, slik vi hadde på driving-rangen i våres. Møt opp på torsdager og si ifra, så skal vi se hva vi kan få organisert!

 

Tilbud til medlemmer i Sandefjord Golf: 

For kr 800,- får du fri benyttelse av golfhallen, puttinggreen, bunker og gratis baller gjennom hele sesongen / alle dager. Sesongen varer helt frem til golfbanene åpner igjen. Golfhallen har lang åpningstid, man-torsdag kl 10 - 22, fre-lørdag kl 10-17 og søndag kl 11-17. 

I tillegg får du opptil 25% rabatt på leie av simulatorene, avhengig av når på dagen du spiller (ord.priser ligger fra kr 240 til 300). 

 

Europas største innendørs putting-green (strengt tatt er det vel ikke så mange andre land i europa hvor man må spille innendørs pga kulde og snø, men det høres jo topp ut: med Europas største :-)

Egen vinterturnering for Sandefjord Golf

Tidligere år har vi hatt turnering på E2 /Komplett Arena. I år er ikke de lokalene ledige og vi spiller derfor årets innendørsturnering i Vestfold Golfhall.  Opplegget blir helt identisk som tidligere år. Hver uke spilles en bestemt bane og dere kan spille ubegrenset antall runder pr uke, men kun den beste runden blir tellende. Hvilken dag / dager dere vil spille, er helt opptil dere selv (hint, hint; velg gjerne en torsdag :-)). Øvrige spille-regler blir utdelt når du kommer til Vestfold Golfhall. 

Påmeldingsavgift for vinterturneringen blir kr 100,-, som tidligere. 

 

Resultatene etter ukens turnering sendes ut til alle deltagerne hver mandag, slik at alle vet hvordan de ligger ann, både fra uken og i Order of Merit.  Nytt i år, er at hele runden din også blir registrert elektronisk, så med et enkelt tastetrykk er det registrert inn i systemet. Dette letter registreingsjobben og minsker muligheten for feil. Fint for deg og fint for arrangøren :-) 

Påmelding / booking av golftid på simulatoren gjør du enkelt her

  

Runder og baner

Første runde starter allerede fra mandag 6.nov.  Banen som skal spilles, er; 

Uke 45 (6.-12.nov): Bogstad Golf

Uke 46 (13. - 19.nov): Pebble Beach

Uke 47 (20. - 27.nov): Bay Hill

Uke 48 (27. nov - 3.des): osv Listen er ikke klar enda og skal lages komplett innen vi starter 6.november. Den vil også bli opp her etterhvert!

Uke 49 (4. - 10.des):

Uke 50 (11. - 17.des):

Uke 51 (18. - 24.des):

Uke 52 (25. - 31.des):

Uke 1 (1. - 7.jan):

Uke 2 (8. - 14.jan):

Uke 3 (15. - 21.jan):

Uke 4 (22. - 28.jan):

Uke 5 (29.jan - 4.febr):

Uke 6 (5. - 11.febr):

Uke 7 (12. - 18.febr):

Uke 8 (19. - 25.febr):

Uke 9 (26.febr - 4.mars):

Uke 10 (5. - 11.mars):

 

Påmelding gjøres enkelt på Vesfold Golfhall sin egen hjemmeside. Den finner du her

Pris pr runde er litt avhengig av hvilken spilletid du velger. Formiddag kl 10 - 16 - kr 150,-, ettermiddag kl 16-22 - kr 220,-. 

8 stk golfsimulatorer, med helt nye projektorer i år :-)

Protimer med John i vinter

Nytt i år er også muligheten for å ta Protimer med John i Golfhallen. Det er et eget instruksjonsrom i hallen, som han benytter. Der er det både Trackman, speil og annet utstyr som Proene bruker for å gjøre deg til bedre golfspiller.   John kan ta Protimer på torsdager gjennom store deler av vintersesongen, så ta direkte kontakt med han for å booke time.  Du treffer John på mobil 934 04 944

 

Flotte treningsforhold i den store golfhallen

Klubb-turnering - «Best av de beste»

Vi har også mottatt en invitasjon fra Vestfold Golfhall om å delta med et eget klubb-lag  som skal spille mot de andre klubbene fra Vestfold.  Det er delt inn i både Herre-, Dame-, Senior- og Juniorlag og hvert lag består av 6 spillere (erfaringsmessig er det smart å alltid ha et par reserver på hvert lag). 

Klubben vår har nå veldig mange gode spillere, så håpet er å kunne spille i den øverste divisjonen i NM fremover.  Klubb-konkurransen ser vi derfor på som en fin utfordring, hvor vi begynner å sette sammen lag som har ambisjoner og lyst til å representere klubben i Lag-NM.  Det vil bli satt sammen et lite utvalg, som vil stå for uttak og organisering av lagene.  Alle som har ambisjoner og lyst til å være med, oppfordres til å ta kontakt med Morten, slik at vi kan få en oversikt på hvem som er aktuelle. 

Illustrasjonsbilde, som kanskje er til inspirasjon....eller til skrekk og advarsel :-)


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.