Golfen fortsetter innendørs...med trening og vinterturneringer!

04.11.2018    Henrik Næss

Vi har igjen inngått en avtale med Vestfold Golfhall, hvor alle våre medlemmer får et godt tilbud. ...

 

Vestfold Golfhall ligger på Vear (20 -25 minutter fra Sandefjord) og de har et flott innendørs golfanlegg med alt en golfer trenger på vinterstid. Hallen er stor, med 20 utslagsmatter i 2 etasjer.  Her kan du trene svingen din til det perfekte, om du vil det!) Slaglengden er på 30 meter og det er flere «mål» på veggen som du kan bruke som blink. De som allerede har prøvd, vet at dette er god trening! I tillegg har de en stor putting-green (Europas største visstnok), en bunker og hele 8 simulatorer. 

 

Her er tilbudene som vi håper du vil benytte deg av;

 

Torsdager blir Sandefjord Golf sin «klubbdag»

Hver torsdag i høst / vinter har vi «klubbdag» i Vestfold Golfhall. Det vil si at den dagen håper vi flere av medlemmene prioriterer å komme, nettopp for å opprettholde et hyggelig samvær og trening sammen gjennom vinteren. Hallen kan selvfølgelig brukes alle dagene du ønsker, så det er kun et ønske fra klubben å prøve å samle medlemmene på en bestemt dag! 

 

Om det er interesse, så organiserer klubben gjerne fellestrening for grupper med tilnærmet likt handicap, slik vi hadde på driving-rangen i våres. Møt opp på torsdager og si ifra, så skal vi se hva vi kan få organisert!

 

Tilbud til medlemmer i Sandefjord Golf: 

For kr 900,- får du fri benyttelse av golfhallen, puttinggreen, bunker og gratis baller gjennom hele sesongen / alle dager. Sesongen varer helt frem til golfbanene åpner igjen. Golfhallen har lang åpningstid, man-torsdag kl 10 - 22, fre-lørdag kl 10-17 og søndag kl 11-17. 

I tillegg får du opptil 25% rabatt på leie av simulatorene, avhengig av når på dagen du spiller (ord.priser ligger fra kr 240 til 300). 

 

Europas største innendørs putting-green (strengt tatt er det vel ikke så mange andre land i europa hvor man må spille innendørs pga kulde og snø, men det høres jo topp ut: med Europas største :-)

Egen vinterturnering for Sandefjord Golf

Opplegget blir helt identisk som tidligere år. Hver uke spilles en bestemt bane og dere kan spille ubegrenset antall runder pr uke, men kun den beste runden blir tellende. Hvilken dag / dager dere vil spille, er helt opptil dere selv (hint, hint; velg gjerne en torsdag :-)). Øvrige spille-regler blir utdelt når du kommer til Vestfold Golfhall. 

Påmeldingsavgift for vinterturneringen blir kr 100,-, som tidligere. 

 

Resultatene etter ukens turnering sendes ut til alle deltagerne hver mandag, slik at alle vet hvordan de ligger ann, både fra uken og i Order of Merit.  Nytt i år, er at hele runden din også blir registrert elektronisk, så med et enkelt tastetrykk er det registrert inn i systemet. Dette letter registreingsjobben og minsker muligheten for feil. Fint for deg og fint for arrangøren :-) 

 

Påmelding gjøres enkelt på Vesfold Golfhall sin egen hjemmeside. Den finner du her

Pris pr runde er litt avhengig av hvilken spilletid du velger. Formiddag kl 10 - 16 - kr 150,-, ettermiddag kl 16-22 - kr 220,-. 

8 stk golfsimulatorer, med helt nye projektorer i år :-)

Protimer med John i vinter

Det er mulighet for å ta Protimer med John i Golfhallen. Det er et eget instruksjonsrom i hallen, som han benytter. Der er det både Trackman, speil og annet utstyr som Proene bruker for å gjøre deg til bedre golfspiller.   Ta direkte kontakt med han for å booke time.  Du treffer John på mobil 934 04 944

 

Flotte treningsforhold i den store golfhallen

 

.


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.