Nyheter fra Pro og Proshop

 

Oppdateringer er gjort på hjemmesiden vår, og flere kommer.

 

Under menyen "Pro(Shop) / Treninger" vil du nå finne det du trenger av tjenester som utføres av våre to eminente proer, John og Nigel.

 

Nyheter nå er bl.l. forskjellige kurs som skal avholdes. Flere med oppstart i morgen, mandag 12.april og tirsdag 13.april. Dette gjelder bl.l. tilbud for spillere med hcp 14-54. Kurs for årets VTG-ere har oppstart etter første VTG-kurs er gjennomført, senere i april. Sjekk http://www.sandefjordgolf.no/pro_trening/treninger/hcp-kurs for detaljer og påmelding.

 

Som kjent har vi fått ny Pro i Sandefjord, Nigel Hunt. Han har med seg inn i klubben, stor kunnskap og kompetanse på reparasjoner og utbedringer av alle typer golfkøller. Er du fornøyd med oppsettet på dine køller? Sjekk http://www.sandefjordgolf.no/pro_trening/workshop/tilpasninger-og-rep for detaljer, og ta kontakt med Nigel.

 

Trenger du egen instruksjon med pro? I tillegg til John tilbyr også Nigel protimer. I årets sesong, 2021, har Nigel introduksjonspris; Kr. 400,- pr. time. Pakkepris; 2 000,- for seks timer. Sjekk http://www.sandefjordgolf.no/pro_trening/pro/instruksjoner for detaljer.

 

Det er planlagt tre demodager i april og mai; Taylor Made, Callaway og Titleist. Du kan lese om disse på http://www.sandefjordgolf.no/pro_trening/pro/demodager-2021
Her må det bestilles på forhånd. Drop-in vil ikke være mulig. Det benyttes Trackman i forbindelse med demoedagene.

 

Proshop har fått inn Sandefjord Golfklubbs egen klubbkolleksjon for 2021. Her gis det pakkerabatt på 25% på ordinær pris ved kjøp av to stk. pique og én genser. Gjelder både damekolleksjon og herrekolleksjon. Sjekk http://www.sandefjordgolf.no/pro_trening/proshop/klubb-kolleksjon-2021 for bilder og detaljer. For levering innen 17.mai er bestillingsfrist 17.april.

 

John og Nigel er klar for en ny flott golfsesong!

 

  


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.