Styreleders hjørne - november 2021

- Vinteren kommer

 

Publisert: 10.november 2021

 

Banen er stengt for i år og det er bare å se fremover til en ny vår og ny sesong for den sporten vi alle er så opptatt av.
For en sesong vi har hatt, - og vi har fått mange nye medlemmer. Styret vet at det i perioder har vært trangt om plass på banen, men vi valgte å ikke ha venteliste på medlemskap, som noen klubber har, fordi vi mener at sesongen 2020 og 2021 har vært spesielle. Dette pga reiserestriksjoner og noen sporter som har vært umulig å drive med under pandemien. Golf har vært unntaket.

 

Det er medlemmene våre, unge og eldre, som skaper en golfklubb i vekst og er med på å få et godt miljø både på og utenfor banen. Takk til alle som bidrar, - styret vil gi en ekstra takk til dugnadsgjengen, - for en gjeng. De er med på å holde banen i god stand året rundt og har et godt samhold som igjen er bra for folkehelsen. En vinn-vinn situasjon.

 

I disse dager holder styret, i nært samarbeid med daglig leder, på med budsjett 2022. Budsjettet er klubbens styringsverktøy og regnskapet viser om vi har klart å navigere riktig.
Økonomien er tilfredsstillende, og vi har store investeringer som ligger foran oss. Driftsbygning og klubbhus koster mye penger. Styret jobber som dere vet med begge disse prosjektene.  Driftsbygningen er kommet langt i planleggingen. Anbud er kommet inn. I tillegg er jobben med ny Driving range i full gang. Morten Greenkeeper sier at arbeidet er i rute og for tiden venter de store lass fyllmasse før maskinene igjen kan startes opp og planere ut. Dette blir så bra. Det er lagt ut noen bilder på hjemmesiden vår fra DR. Takk til Morten og hans team og Kalle som bistår, vi gleder oss til våren.

 

Tilbakemelding fra greenfee spillere på banens tilstand er god, - men vi får bemerkninger på dårlig skilting. Nå er det snart historie. Nye skilter er innkjøpt og klare til å bli satt ut. Morten vil lede arbeidet sammen med dugnadsgjengen. Det er en stor jobb som nok ikke blir helt fullført til sesongstart, men det blir gjort prioriteringer, starter med skilting der hvor det er vanskeligst å finne frem.

 

Så er det bare å trene golf hele vinteren, - mars/april kommer før dere aner det ??

 

Takk for flott oppslutning under medlemsmøtet, tirsdag 9.november.

 

Neste styremøte er 8. desember.

 

Ellen Schjelderup

Styreleder


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.