Styreleders hjørne - desember 2021

 

Publisert 19.desember 2021

 

Nok et Korona år er snart over, - bare noen dager igjen til solen snur og vi går mot lysere tider. Og vi kan så smått begynne å glede oss til å spille golf på banen igjen.

Siste styremøtet før jul var 8. desember. På dette møtet var budsjett 2022 i fokus. Foreløpig regnskap for 2021 viser at klubben, ved årets slutt, har en stabil og god økonomi. Når det er sagt, har klubben i disse dager signert byggekontrakt for ny driftsbygning med Allum Bygg, og arbeidene vil starte så raskt igangsettelsestillatelse foreligger. Dette blir et stort, men nødvendig økonomisk løft neste år. Morten greenkeeper ser frem til å flytte maskiner og ansatte til en funksjonell bygning, etter 12 år i en falleferdig låve som leies for en høy pris av klubben pr. i dag.

 

Arbeidet med driving range er godt i gang, så er det været som avgjør når det blir sådd til våren. Når et prosjekt er væravhengig vet alle at tidspunkt for åpning av rangen er vanskelig å si eksakt. Bare å krysse fingrene for en fin og mild vår. Øving på svingen og laaaange slag kan heldigvis øves i Indoor senteret med god veiledning fra John.

 

Nye avtaler blir også forhandlet i disse dager, blant annet muligheter for rabatterte priser på andre baner, avtaler med sponsorer 2022, rammeavtale med evt. hjelpe pro og opplegg for juniorsatsing.

 

Medlemspriser 2022 er satt, og vil bli sendt ut på epost til dere fra daglig leder. Styret mener at basismedlemskap skal være slik at «folk flest» har mulighet til å være medlem i vår flotte klubb.  I basismedlemskapet 2022 er det kun lagt til konsumprisindeksen.

 

Som styreleder er jeg opptatt av klubbens fremtid og bærekraft. Det betyr å ta gode strategiske valg, sette mål, og opparbeide en sunn økonomi. Hele styret mener at tiltak og verktøy for å utvikle klubben og ivareta medlemmene bør være i fokus. Nytt klubbhus nevnes av mange som neste store prosjekt. Styret har signalisert at vi ønsker å begynne idedugnad og sondere mulig pengestøtte/sponsormarked for et nytt klubbhus. Et klubbhus som skal være funksjonelt ikke gigantisk. Det er styrets utgangspunkt. Det har kommet inn økonomisk innspill allerede. Noe som er flott.
Dersom noen har tanker, ideer og forslag til prosjektet allerede nå, er det bare å ta kontakt med Kjell Sletsjø, Anne Sellevold Beck eller styreleder. Epost adressene finnes på hjemmesiden vår. Tidlig vår 2022 innbyr styret til videre planlegging.

 

Golf er gøy og en idrett vi er veldig opptatt av og håper å se mange nye og gamle medlemmer på banen i 2022.

 

Styret ønsker alle medlemmer i Sandefjord golf en riktig GOD JUL og et Godt, koronafritt 2022.

 

Ellen D. Schjelderup
Styreleder


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.