Styreleders hjørne - mars 2022

 

- Publisert 27.mars 2022

 

Vi nærmer oss april, og nok et årsmøte i Sandefjord Golfklubb er avviklet. 67 ivrige golfere møtte opp på Scandic Park hotell. Protokollen ligger nå ute på hjemmesiden. Den økonomiske inngangsfarten i 2022 er bra. Regnskap 2021 og budsjett 2022 ble godkjent av årsmøtet uten kommentarer.
Nytt styre ble valgt og jeg må takke for tillitten som blir vist ved å gjenvelge meg som styreleder for et nytt år. Charlotte Bjanger Hagberg og Atle Larsen ble ønsket velkommen som nye varamedlemmer, fint å ha de med på laget.


Hvordan ligger vi an angående åpning av banen? Banestatus ble lagt frem for styret. Det ser bra ut, fremdeles kaldt om nettene men fint og forholdsvis varmt på dagtid. Vi vet alle hva som må til for at det skal spire og gro. Mye viktig og godt arbeid er lagt ned på banen i vinter av Morten og hans team, og dugnadsgjengen er et viktig bidrag. Arbeidsmål for åpning av banen er satt til begynnelsen av uke 15. Denne påsken kan det faktisk bli bedre å være golfer enn skiløper.


Driving Rangen er under ombygging, den skal nå bli en del av et treningsområde som bygges opp etter Next level konseptet/ prinsippet.  Med NXT LVL skaper golfklubben et attraktivt miljø for sine medlemmer, partnere, gjester og tilbyr inspirerende treningsfasiliteter. NXT LVL tilbyr trenere og klubben et ferdig konsept for spillerutvikling. Med NXT LVL blir golfspilleren inspirert til mer og bedre golf. Dette er avgjørende for at golf skal vokse i både bredde og topp. DR blir dessverre ikke klar til bruk før i juni, - det betyr at oppvarming må gjøres andre steder, f.eks på 6 hulls banen, og trening på nærspill må bli fokus frem til juni. Viktig å trene sandbunker, nærspill og putting. Administrasjonen håper på forståelse for dette. Det er bare å glede seg til ny DR. Fineste i Vestfold.

 

 


Klubben har gått over til et nytt betalingssystem for innbetaling av medlemsavgiften, følg med i mailboxen og evt. søppelpost.  Ta kontakt med daglig leder om dere ikke har fått innbetalingsgiro eller noe er feil, så det kan rettes opp.


Happy Golfing, sees plutselig på banen.

 

Ellen D. Schjelderup

Styreleder


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.