Forhåndsbetaling

 

Publisert 30.mars 2022

 

Sandefjord Golfklubb innfører nå forhåndsbetaling på greenfee og turneringer.


Greenfee
I dag foregår en stor og økende andel av booking på nettet.  Folk er også vant til å betale på forhånd, eks. kino/teaterbilletter, flybilletter osv.  Betalingsløsningene er sikre, og dermed er det naturlig å ta i bruk forhåndsbetaling for golfklubbene.
Dette vil gi raskere "innsjekk" når man skal spille, og dermed bedre service og mindre stress når man ankommer banen for å spille.
Klubbene har en betydelig andel "no show" på bestilte starttider, dvs. folk som ikke dukker opp til den starttiden man har bestilt.  Dette gjelder både medlemmer og gjestespillere, og resulterer dessverre i at det ofte er plasser på attraktiv spilletid som ikke blir benyttet.  Dette resulterer også i at klubbene mister verdifulle inntekter i løpet av en sesong.  Ved forhåndsbetaling av greenfee vil dette problemet bli vesentlig redusert.

Det er fullt mulig å bruke greenfee billetter og fordelskort som betaling.
Fullt betalende medlemmer, som skal ha med seg gjester, må da booke starttiden for gjestene, og betale for disse. Det blir den eneste måten å få med gjester til  redusert greenfee.


Turneringer
Det er nå obligatorisk betaling av startkontingent ved påmelding til enkelte turneringer. Turneringsdeltagere kan melde seg av en turnering inntil utløpet av oppgitt påmeldingsfrist. Betalt startkontingent og evt. greenfee vil da bli refundert.
Etter utgått påmeldingsfrist har spilleren ved eventuell avmelding ikke rett til refusjon.

 

Les kjøpsbetingelser her. (nytt vindu)

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.