NSG - Lagserien 2022

  

 

Publisert 7.september 2022

 

NSG lagseriefinale 2022 ble gjennomfört på Kongsberg Golfbane lördag og söndag 27. og 28.ausgust. Hele lagserien består av 156 lag fordelt på 2 divisjoner og 3 mix-divisjoner. Av 156 lag er det  20 lag som har vunnet sin divisjon som er kvalifisert til finaleplass.

 

Sgk var representert med 2 lag. B-mix laget bestod av Jens Petter (kaptein) , Are, Kjell Arne og Terje. Jens Petter og Are spilte fourball match, og Kjell Arne og Terje spilte single matchene. Hver match gikk over 9 hull.

 

  

 

Lørdagen startet kl. 08.20 mot et lag fra Drøbak GK, og da lå tåka relativt tett på hull nr. 1. Deretter møtte de Kongsberg GK (favorittene?) og til slutt Sotra GK. Alle kampene endte med seire og Sandefjord var dermed kvalifisert til å spille semifinale. Den gikk mot Østmarka GK og endte dessverre med et knepent tap.

 

    

 

Etter totalt å vært på banen i stekende sol og ingen vind i totalt 13 timer inkl. pauser, var herrelaget vårt klar for bronsefinale søndag morgen. Der ble det seier mot Losby GK, Gratulerer så mye.

 

    

 

Damene fikk en tung start på lørdag hvor de tapte med minst mulig margin og var klar for bronsefinalen på søndag. Her ble det et hårfint tap og Sgk ble nummer fire. Damelaget var representert med Bente (kaptein), Kirsten, Anne og Hege.

 

  

 

Dette var første gang at seniorer fra Sgk deltok i finalespillet, og det blir neppe siste gang. Alle deltakere var enige om at denne formen for match spill var kjempemoro.

 

Håper det bli enda flere spillere med til neste sesong.

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.