Styreleders hjørne, januar og februar 2023

 

Publisert 8.mars 2023

 

Snart er våren her og vi golfere kan begynne å glede oss til en ny golfsesong, - temperaturer og vær minner i skrivende stund om vår på dagtid og litt vinter på natt. Hva dette betyr for golfbanen er vanskelig å si i dag, men les greenkeeper Morten sin rapport om banen på hjemmesiden vår. La oss håpe på en tidlig sesongstart. I mellomtiden er det mulig å trene innendørs slik at svingen sitter. Indoor senteret har åpnet hver dag. Nigel og John står på tilbudssiden for protimer. Øvelse gjør mester og kan hende svingen er litt rusten etter vinteren

 

Styremøtet 27. februar ble et møte i årsmøtets tegn med forberedelse til SGK årsmøte. Regnskapet 2022 foreligger og budsjett 2023 er klart. Årsrapporter skal skrives og hele dokumentet skal settes sammen for legges ut til medlemmene. Følg med på FB sidene og SGK hjemmeside. Årsmøtedato er ONSDAG 8. Mars kl. 19.00 på Park Hotel. Årsmøtet vil gå rett over i et medlemsmøte.
Året 2022 ble et år med store investeringer; driftsbygning, ny skilting, driving range og kontinuerlig forbedring av banen vår. Året som ligger foran oss blir roligere i forhold til store investeringer, men styret arbeider kontinuerlig med prosjekt Klubbhus -24. Mye av planleggingen av nytt klubbhus er ferdig, men det er mye arbeid som gjenstår. Bygningsprosesser er krevende og styre er innforstått med at god planlegging er en viktig del for et godt resultat.
SKG kan ikke klare seg uten frivilligheten. Styret oppfordrer alle medlemmer som ønsker å være aktivt med i komiteer eller annet dugnadsarbeidet om å ta kontakt med Daglig leder. Klubben har behov for medlemmer som vil bidra blant annet i VTG komiteen og Turneringskomiteen. Dette er flotte komiteer å være med i, - samtidig som du tilegner deg mye kunnskap om golf og golfregler. En oppfordring til alle medlemmer er å spre det glade budskap om at SGK er stedet for å oppleve  lidenskapen for golf i et inkluderende miljø. Nye medlemmer er alltid velkommen og alle de medlemmene SGK allerede har; - gleder oss til å se dere på banen snart.

 

Neste styremøte er 12. april

 

Ellen D. Schjelderup    Styreleder


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.