Styreleders hjørne, mars og april 2023

 

Publisert 2.mai 2023

 

Det er tydelig at mange golfere har stått i startgropa og håpet på tidlig vår. Nå er vi i gang med full bane på åpningsdagen. Mange fornøyde spillere etter runden på fredag. Stor takk til Morten og hans stab. Det er fremdeles kaldt om natten og litt ut på dagen, så dersom banen må stenges i morgentimene må vi har respekt for det. Til syvende og sist vil vi ha en bane som blir fin å spille på og varer hele sesongen. Husk nedslagsmerker og oppslått gress tilbake på plass. Særdeles viktig på våren når gresset gror.


Takk til Sandefjord Indoor Senter v/John, Nigel og hele staben for en fin vintersesong, - til glede for mange. Nå er proene på plass med mange kurs. Følg med i Golfbox og meld dere på etter behovet for å lære og handicap.

Styremøtet ble avholdt 12. april. Styret ser positivt på klubbens drift og administrasjonens engasjement for å utvikle en bærekraftig golfklubb, det betyr blant annet nye tanker ang. betalingsrutiner for f.eks. baller på DR og forhåndsbetaling når det gjelder turneringer.
Innbetalinger av medlemskap innen fristen.
Det kan bety god kommunikasjon med nabo klubber om satsingsområder og utviklingen av golf som idrett.

Økonomi betyr, om ikke alt, veldig mye. Det koster mange millioner pr. år å drifte golf klubben vår. En sunn økonomi betyr en «trygg» cashflow og evnen til å investere. Det er viktig med nye medlemmer og firmaer/personer som ser viktigheten av å ha en flott golfbane i kommunen. SGK har heldigvis gode støttespillere i kommunen, stiftelser, sponsorer og ikke minst frivilligheten.


Våren betyr VTG kurs, dersom du har en venn eller familiemedlem som lenge har lurt på om golf er noe å holde på med. Ta de med på kurs. Fremsnakk klubben vår og ta en hyggelig prat med folk du møter på DR, golfbanen eller terrassen. Målet må være at alle skal føle seg velkommen og trives i golfmiljøet. Det får vi til 😊

Neste styremøte er 24.mai 2023

Ellen D. Schjelderup    
Styreleder


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.