DAMER

Velkommen til Dame-komiteens egen side

Her kan du kan lese om hva som skjer i klubben for alle oss damer.

 

Vi arrangerer ukentlige treninger, har egne turneringer og egne turer rundt omkring i Norge og andre land! På denne siden skal vi forsøke å holde deg oppdatert på hva som skjer i klubben. Har du spørsmål eller innspill, så ta kontakt med en av oss som sitter i Dame-komiteen.

 

Hilsen Marit Kristiansen (leder)

Informasjon og nyheter for DAMER

Damedagen 2019

Damegruppens golfsesong 2019 ble 'spilt i gang' torsdag 4. april 2019 med vårmøte, eller årets viktigste informasjonsmøte, på Furustad Grendehus.

Oppmøtet var veldig positivt, med 25 damer, som alle hadde med ost og frukt slik at det ble dekket et lekkert ostebord.

 

Her ble programmet for årets sesong presentert:

Det blokkeres tid for damespill hver torsdag mellom kl 16:30 og 17:00.

 

Første torsdag hver måned spilles Texas Scramble over 9 hull med shotgun start kl 16:30. Fire spillere på hvert lag. Det ble oppfordret spesielt til "nye" golfdamer å melde seg på damedag, da dette er en fin måte å bli kjent med allerede etablerte spillere, samt spille turneringer på hjemmebane.


Andre torsdag hver måned spilles Stableford i to klasser; klasse A fra 0 - 36 og klasse B fra 36,1 til 54. Du kan velge om du vil spille 9 eller 18 hull. Husk å melde deg på riktig turnering, da det er opprettet én for 9 hull og én for 18 hull på de aktuelle dager.


Tredje torsdag hver måned spilles Slaggolf. Banens par + 5.

Du kan velge om du vil spille 9 eller 18 hull. Husk å melde deg på riktig turnering, da det er opprettet én for 9 hull og én for 18 hull på de aktuelle dager.


Fjerde torsdag hver måned spilles Stableford i to klasser.

Du kan velge om du vil spille 9 eller 18 hull. Husk å melde deg på riktig turnering, da det er opprettet én for 9 hull og én for 18 hull på de aktuelle dager.

 

Dersom man av en eller annen grunn ikke har anledning til å spille ettermiddagsturnering, kan man registrere seg for spill på torsdag formiddag og gi beskjed i resepsjonen om at man spiller damedag, og betale for dette. Det man trenger er en markør som signerer scorekortet etter avsluttet runde. Man kan selvfølgelig også spille fire sammen.

 

Det var i utgangspunktet tenkt dametur til Sotenäs Golf 15. - 16. juni. Det viser seg imidlertid at datoen sammenfaller med årets første turnering for Vestfold Ladies som i år går av stabelen på Borre. Deltakelsen i Vestfold Ladies er viktig for å oppretteholde turneringen som avholdes vår og høst og som sirkulerer mellom de ti golfklubbene i Vestfold. Man vil anmode golfklubbene om å ha dato klart rundt nyttår i fremtiden, slik at de forskjellige klubbene kan planlegge egne golfturer i god tid før sesongstart.

 

Sandefjord damers egen turnering, Vårspretten, spilles, som alltid, første mandag etter 17.mai. I år vil det si mandag 20. mai. Alle Vestfold-damene inviteres til turneringen.

 

 

Trening for damer - 2019

John vil arrangere felles dametrening mandager mellom kl 10:00 og 11:00 og mellom kl 18:00 og 19:00. Maks 8 damer hver gang og pris pr stk 150 kr. Påmelding skjer i Golfbox. I tillegg vil John avholde weekendkurs, lørdag og søndag mellom kl 11:00 til 13:00. Maks 8 damer og pris for weekendkurset er 600 kr.

 

Påmelding kan du gjøre i Golfbox, eller du kan sende oss en epost

Ring oss gjerne også, om det passer best for deg! Tlf: 908 96 000

 

Har du spørsmål vedr. trening, ta kontakt med John.

 

Vi håper å se deg på treningen :-)

 

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.