Lørdag 1. Juni ble det avholdt Region Tour på Norsjø. Sandefjord stilte mannsterke igjen med fire stykker til start.

Det var litt spenning til om Simen klarte å opprettholde det gode spillet fra Nøtterøy. I golf er ikke seire noe man forventer hver helg, men en god plassering kunne bety mye for deltagelse i NM. 

Spillet på Norsjø ble akkompagnert av tordenvær hele dagen som ga et spilleavbrudd på 30 minutter og litt regn. Ellers ga banen veldig gode spilleforhold, med fine greener. Alle Sandefjord-spillerne endte innenfor poeng på Order of Merit, bestemann fra Sandefjord var igjen Simen med på +5, Fredrik og Krister endte på +9 og 10, men Ronny brukte 86 slag rundt banen (+14).  
 
Region Tour hadde siste turneringen for forsommeren denne helgen på Grenland og Simen er fortsatt med i kampen om NM billett, og eventuelt wildcard til NorgesCup på Larvik. Vekslende vær gjennom dagen og mye vind gjør at spesielt backnine på Grenland kan bli vanskelig, noe scorene vitnet om med 7 av de 9 vanskeligste hullene på back. 
 
Igjen stilte Sandefjord med 4 spillere, denne gangen var en av de junior på jakt etter erfaring, Lucas Andre Gram-Hansen. Spill på turneringer for eldre spillere kan være tøft, men Lucas kom seg greit unna med en score på +21 og 93 slag og 33 plass som er bra levert første gang på dette nivået. 
 
Igjen ble Simen beste fra Sandefjord med +3 (75) og en sterk 7. plass. Dette ga viktige poeng på Order Of Merit og sikret plass i NM i Oslo i slutten av måneden. Gratulerer!!