Tiltak videreføres t.o.m. 13.april.

 

Myndighetene viderefører tiltakene mot Koronavirus og forlenger bl.a. forbudet mot organisert idrettsaktivitet t.o.m. 13.april 2020.

 

NGF sendte 13. mars ut en melding der de anbefalte at golfen holdt seg lojale til myndighetenes vedtak om stengning av all organisert idrettsaktivitet t.o.m. 26. mars. Dette gjorde de for å bidra til dugnaden for å hindre smitte av korona.

 

Parallelt har NGF kontinuerlig jobbet for både å forberede en baneåpning med restriksjoner, og for å få nasjonale myndigheters aksept for en slik åpning. NGF har påpekt at golfen er velegnet til å spille en positiv rolle for folks fysiske og psykiske helse i disse tider.

 

Nå har myndighetene videreført forbudet mot organisert idrettsaktivitet t.o.m. 13. april 2020. NGF vil fortsette å jobbe hardt og kreativt for å få til løsninger så raskt som mulig, men inntil det foreligger vil NGF fortsatt anbefale at golfen forholder seg lojalt til nasjonale helsemyndigheters vedtak.

 

Sandefjord Golfklubb følger NGFs anbefalinger, og holder hele vårt anlegg stengt for all idrettslig aktivitet. Vi følger NGFs arbeid om å få til en baneåpning med restriksjoner tett, og vil komme med informasjon så snart noe foreligger.

 

På våre hjemmesider er det opprettet en link som peker til NGFs temasider om Korona. Her kommer all informasjon som NGF publiserer om temaet. Du finner linken helt øverst til venstre, over logoen vår (PC/Mac. Benytt denne, og du er oppdatert. På mobiltelefoner finner du linken nederst i menyen på høyre side.

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.