Diverse informasjon

 

VTG-kurs: Første VTG-kurs avholdes 25. og 26. april. Retningslinjer for gjennomføring er under utarbeidelse, i samarbeid med Norges Golfforbund.


Klubbkiosken: Vi oppfordrer alle våre medlemmer og gjester som skal spille på Sandefjord Golfbane om å benytte dere av kiosken vår i resepsjonen, før golfrunden. Her har vi varer som; mineralvann, sjokolade, lefser, knekkebrød, nøtter m.m.


Epost i Golfbox: Har du korrekt epost adresse registrert i Golfbox? Viktig informasjon sendes ofte på epost, så sjekk om du er oppsatt med korrekt adresse.


Driving Range: Driving Range er åpnet for sesongen, dog med restriksjoner. Gjør deg kjent med disse når du kommer til klubben. Plakater er oppsatt på strategiske steder.


Toaletter og søppel: Som kjent er både toaletter og vann på banen stengt. Søppeldunker er ikke satt ut, så alle må ta med seg søppelet sitt hjem.


Retningslinjer for spill: Vi minner om retningslinjer for spill ved Sandefjord Golfbane. Observasjoner viser at disse blir fulgt i stor grad. Dette er bra! Vi ber dere fortsette med den gode innsatsen.
Når det er sagt, viser det seg at det samles opp med brukte pegger på våre utslagsområder. Vær snill å ta med din peg, selv om denne skulle være ødelagt.
Og husk; gi putter som er innenfor en køllelengde fra hullet. Runden er ikke handicap tellende.

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.