Tusen takk for et annerledes golfår

 

Ved inngangen til april var vi alle usikre på om årets sesong kunne gjennomføres på grunn av pandemien som var i full spredning, og et Norge som gradvis ble lukket ned.
Golfsporten fikk likevel raskt tillatelse til å starte opp da det etterhvert ble etablert smittevernregler som stort sett var like i hele landet.

 

Det er mange idretter som fortsatt strever med å komme i gang i sine sportsgrener, men vi håper på det beste i fortsettelsen for alle, og kan bare være takknemlige for at det ble mulig å spille golf med litt nye regler. 
Med hensynsfulle golfere som holder avstand til hverandre, og overholder smittevernsreglene  under utøvelse av sporten, så har det blitt en hel sesong som vi må være takknemlige for.


For mange har det også vært en aktivitet som har vært et lyspunkt i hverdagen og gitt en meningsfull sosial kontakt med positive opplevelser.

Golf er kjempegøy, men av og til irriterende vanskelig selv etter mange år med trening. Det sies allikevel, som sant er, at jo mer man trener desto mere flaks har man. Det er bare å trene så mye som mulig.


I Sandefjord Golfklubb har det vært en rekordhøy aktivitet gjennom hele sesongen fra banen ble åpnet 09.04 til den ble stengt i slutten av oktober.
Det er spilt 28108 golfrunder på banen i 2020 hvilket er en økning på 100% fra 2019. Klubben har økte inntekter på kiosk, driving range og green fee, og vi har lavere kostnader på drift av banen enn budsjettert. Dette betyr at golfklubben ligger an til å få et veldig godt regnskap i 2020.


Rekrutteringen av nye golfere har også vært stor, og vi har fått innmeldinger fra egne VTG kurs, samt fra tidligere golfspillere som har tatt sporten opp igjen.
Antall medlemmer i Sandefjord golfklubb har økt fra 865 pr 01.01.2020 til dagens nivå med 1094 medlemmer totalt i klubben. Det vil si 229 medlemmer, eller over 25 %, og det er innenfor mange forskjellige alderskategorier. Det er viktig for klubben å legge forholdene til rette for å bevare og fortsette å tiltrekke oss nye golfspillere i årene som kommer, men veksten må balanseres med kapasiteten på banen.


Vi har mange å takke for den jobben som er gjort i alle ledd i klubben i et ekstraordinært år av både medlemmer, ansatte, alle frivillige komitèmedlemmer, sponsorer, dugnadsgjengen og øvrige samarbeidspartnere.
En stor takk til dere alle for ekstra arbeidsinnsats i 2020 og lykke til med den kommende sesongen.


I styret jobber vi med planene for neste sesong og vi kommer tilbake til detaljer rundt dette på vårt årsmøte som foreløpig er berammet til torsdag 04.03.2021.
Medlemskontingenter skal godkjennes på årsmøte, men styret legger ikke opp til noen vesentlige økninger i det kommende året. Vi er nå i ferd med å få en trygg og god økonomi i klubben og vil jobbe videre med dette i våre planer slik at vi på et senere tidspunkt også kan få tilstrekkelig egenkapital til å bygge eget redskapshus og starte på planene for et fremtidig klubbhus.


Vi nærmer oss starten på julefeiringen og vi vil gjerne benytte anledningen til å ønske deg og dine en;

Riktig God Jul og et Godt Nytt År!

 

Med vennlig hilsen

 

Roar Belstad

Styreleder


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.