Jubileumsåret skal feires med de beste spilleforhold. Ingen tvil om at denne vinteren har fart bedre med banen enn fjorårets, og det har greenkeeper Morten Johannessen mye av æren for.
Golfsesongen i fjor ble betydelig amputert fordi banen fikk skikkelig værmessige juling i løpet av vinteren.

 

- Vinterstatus 9.april 2018.

Foto: Roger Kvalvåg

 

 -Vi har tatt våre forholdsregler ila denne sesongen forteller Morten. Vi er alltid spente på hvordan vintrene behandler golfbanen. Det som gjelder nå er jordvarme – næring –vann. Klubben ønsker å ha en grønn profil, og vi jobber nå med å kunne bli selvforsynt med vann som vil redusere kostnadene våre betydelig.

Vi har noen positive overraskelser som er utført i vinter, og gleder oss til at spillerne bla skal få oppleve en flott bro på hull 18, sier han med et lurt smil om munnen. 

 

- Ny bro ved hull 18

Foto: Roger Kvalvåg

 

Golfere er kresne, og stiller store krav til banene de skal spille, og dette vet daglig leder Vanja Snørteland alt om. Som aktiv golfspiller og meget habil dommer farter hun mye rundt på baner i Norge. Begge ble ansatt i golfklubben i 2018, men de har lang erfaring fra golfmiljø, og gleder seg til å gå på jobben, som ikke er en vanlig åtte til fire jobb. Sesongen er kort, og de vet at de har et kravstort publikum som skal tilfredsstilles.


Medlemmene er banens beste «ambassadører», og som klubb er det viktig å pleie egne medlemmer. Det er viktig at klubbene har attraktive tilbud til et bredt alderssegment, nybegynnere, Juniorer, spillere som hele tiden jakter større utfordringer og de som søker det sosiale aspektet. Vanja forteller at klubben fortsetter å ha fokus på kostnader, og føler seg bekvem med dagens situasjon. Det jobbes jevnt og trutt, banens standard er 1. prioritet, samt området rundt. Det er laget flotte turområder, og vi er så heldig å ha en fantastisk dugnadsgjeng blant medlemmene som ivrer etter å komme i gang under Mortens kyndige ledelse når våren melder sin ankomst. Golfsesongen er kort i Norge, og blir nødvendigvis hektisk.

 

- Fire glade golfere.

Foto: Ukjent

 

- Vi arrangerer turneringer for medlemmer, og vi skal arrangere Sandefjord Golf Open og Lag NM i 2.div. i sommer. Damedager, Herredager, Tirsdagsgolf, Veien til golf kurs i april, mai og juni, og flere turneringer hvor alle golfere er velkommen. Vi er en flott gjeng her på Furustad som jobber med samme mål - om å forbli blant de beste banene i Vestfold!


Vi skal feire at vi har klart 10 flotte år, og satser på mange nye år – vi markerer i august.
•    Det som gjelder for banen nå er jordvarme –næring - vann.
•    Sandefjord golfbane ble etablert i august 2009 og feirer i år 10 års jubileum.
•    Det er pr i dag 191 aktive golfbaner i Norge, og ca 100 000 aktive golfspiller hvorav 876 av dem er i Sandefjord.
•    Banen åpner 13. april 2019.


Golf er gøy – selv om hver runde har ulike resultat, er en golfer ukuelig optimist, de gir aldri opp for i morgen er en ny dag!

 

 

Tekst: Lisbeth Svanes
 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.