Banestatus 2.mars 2019

 

 

Det skjer mye på banen vår for tiden. Ikke bare værmessig, men også arbeid utført av vår fantastiske dugnadsgjeng, med greenkeeper Morten i spissen.

 

Her er noen ord fra Morten:

 

Hei alle sammen.


Som dere sikkert har fått med dere, så virker det som om våren er kommet for fullt. Jeg må ærlig innrømme at jeg synes dette er altfor tidlig. Vi er bare kommet i starten av mars, og mars kan by på all slags vær. Men her kommer det i hvert fall en liten status:


De siste 14 dagene har gått med til å brøyte bort all snøen fra greenene våre, det har vi kommet i mål med. Jeg har lagt ut kull på samtlige greener for å hjelpe til med smelteprosessen. Vi har litt is på banen, men ikke noe jeg bekymrer meg veldig mye for. Isen er veldig porøs, noe som gjør at det blir et luftlag under isen. Med det været som har vært i det siste, så vil dette smelte veldig fort.

 

[Klikk på bildene for større versjoner. Åpnes i nytt vindu]

 

      

 


Fredag 1. mars var putting-greenen, greenene på hull 12, hull 10, hull 15, hull 13, samt nursing-greenen nesten isfrie. Flere andre greener er også godt i gang med smelteprosessen. Vi har noen greener som ligger i litt mer skyggete partier som det tar litt lengre tid med. Ser at det er meldt noe regn med påfølgende kuldegrader. Krysser fingrene for at det ikke blir så mye av. Vi tåler en liten kuldeperiode, men ser ikke ut som det skal bli noe sibirkulde i nærmeste fremtid.

 

[Klikk på bildene for større versjoner. Åpnes i nytt vindu]

 

      

 

      

 

Utover dette, så har vi fått gjort en god del mer ute på banen vår. Vi er i gang med litt opprensing av vann, og reparasjoner. Dugnadsgjengen står på som bare det med rydding av skog og underskog.

 

[Klikk på bildene for større versjoner. Åpnes i nytt vindu]

 

      

 

Vi håper mars måned kan være snill med oss, slik at vi forhåpentligvis kan få en tidlig start på sesongen.

 

Mvh
Morten Johannessen
Head Greenkeeper
Sandefjord Golfklubb

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.