Henrik Stenson og Hans Fasmer. Henrik Stenson til venstre på bilde :-)

Da Hans møtte Henrik... eller Henrik møtte Hans!

Det er ikke hver dag en fra Sandefjord Golfklubb får møte en av verdens beste golfere! Og det er heller ikke hver dag at en av verdens beste golfere er så heldig å få møte en av Sandefjords beste golfere :-).  Med den skjedde for en liten stund tilbake, da Hans Fasmer og Henrik Stenson traff hverandre i USA.  Og en slik begivenhet må vi jo fortelle om....

 

Sportsgulv og golf - en flott kombinasjon!

Hans Fasmer jobber til daglig med sportsgulv og er leverandør til alle EM, VM og OL-arenaer. Da en forhandler i Sverige lurte på om Hans kunne være behjelpelig med å skaffe billetter til Sveriges Håndball-kamper under OLi Rio / Brasil, ordnet han VIP-billetter for hele reisefølge.

En stund etterpå får plutselig Hans en invitasjon til Florida med spill på de berømte banene Bay Hill og TPC Sawgrass, samt spille med Henrik Stenson. Det viste seg at forhandleren kjenner Henrik Stenson personlig og som en gjenytesle for hjelpen fra Hans, inviterte han til en drømmetur.

Det er ikke sikkert Hans jublet med en gang, for kjenner vi han rett ville han nok heller sett at Henrik Stenson kom til Sandefjord og spilte på banen vår.  Det er jo tross alt en lang reise og Henrik Stenson er jo mye mer vant til lange flyturer enn Hans.  I tillegg tenkte nok Hans at det vil være en ny og spennende opplevelse for Henrik Stenson å spille på Sandefjord og spesielt få erfare hull 1 med vannhinder/sidevind og hull 7 med den lange oppoverbakken og de skumle hvite stakene på høyre side (tipper at Henrik Stenson hadde fått helt skjelven på begge disse hullene).  Men, men, etter å ha tenkt seg om i....., tja, kanskje to sekunder, så takket han ja til invitasjonen!

 

Mat, golf og ett gyllent øyeblikk! 

Hans dro over og hadde et fantastisk opphold. Møte med Henrik Stenson ble også en morsom opplevelse, hvor de først hadde en frokost sammen og deretter spilte ni hull på den berømte banen Lake Nona i Florida.  En eller annen pokal fikk Hans også lov til å holde i og den er visstnok ganske gammel og midlertidig importert fra England. Henrik sa han skulle bare ha den i ett år og eide den ikke, så hvor de valgte den pokalen kan man jo lure på!

 

Hvorfor det ble bare ni hul,l vet vi ikke!  Men vi tipper Hans følte at han hadde brukt nok tid og heller ønsket å trene litt selv.

 

Vi tror både Hans og Henrik var glade for å ha truffet hverandre!

 

NB! Om det er andre verdensstjerner som har lyst å treffe noen fra Sandefjord Golf, så vil vi gjerne høre om det!

Kanskje ikke så lett å få øye på, men det er Henrik Stenson som står i bakgrunnen :-)

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.