Litt assistanse ved arrangering av turneringer i 2019

Leder av turneringskomiteen, Ken Holberg, har en liten appell til våre medlemmer:

 

 

Hei.

 

Som leder av turneringskomiteen har jeg et ønske om at turneringer skal gjennomføres så bra og problemfritt som mulig. Min tanke er at jo flere vi er, jo mindre arbeid og ansvar blir det på hver enkelt.

 

På turneringsdagen er ofte tiden knapp med tanke på alt som skal tilrettelegges og gjennomføres, både før, under og etter selve turneringen.
I den forbindelse ønsker vi en tilbakemelding fra de av dere som kunne tenke dere å stå på en liste over frivillige vi kan ringe til vedr. arrangering av turnering. Ingen binder seg til noe som helst, men kan oppleve å få en telefon med spørsmål om hjelp til en spesifikk oppgave.

 

Vi har laget en sjekkliste med oppgaver som skal utføres ved forskjellige turneringer. Min tanke er da at ansvaret for hver av disse små oppgaven blir gitt en frivillig. Vi vil først se på deltakerlisten for turneringen, og se om den inneholder spillere fra vår frivillig-liste, før vi ber om hjelp fra øvrige frivillige.


Hensikten med dette er at ikke alt turneringsarbeidet på turneringsdagen skal tilfalle én eller to personer. Husk at medlemmene i de forskjellige komiteene også er frivillige.

Det vil naturlig nok være en hovedansvarlig fra turneringskomiteen på hver turnering. Vedkommende vil delegere og organiserer de frivillige, samt utføre de «tyngste» oppgavene.

 

Ønsker du mer utfyllende informasjon om hva oppgavene går ut på, eller har du andre spørsmål, kontakt Ken Henry Holberg på tlf: 907 37 320, eller send epost til kenholberg@gmail.com.

 

Håper mange av dere har lyst, og anledning, til å hjelpe til. Det er mange turneringer gjennom året.


Ved positiv tilbakemelding, husk å oppgi navn, tlf.nr. og epost adresse.


Med vennlig hilsen

Ken Henry Holberg
Leder for turneringskomiteen


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.