Nå er det ekstra lett å begynne med golf! Alt du trenger for å komme i gang, er et helgekurs med påfølgende banespill. Kurset kaller vi «Veien til Golf», og det kreves ingen forkunnskaper eller utstyr. Etter endt kurs og en golfrunde med en av våre «faddere» er du klar for å spille på både vår bane og mange andre rundt omkring i Norge og verden!

Golf er helsebringende, gir deg flotte naturopplevelser, tilfredstiller mestringsfølelsen (med mindre kravene dine er skyhøye) og er veldig sosialt! Det kan ikke bli bedre? Er du i tillegg veldig konkurranseinnstilt, så kan du få full uttelling i golfen! Om du er som de fleste andre av oss, mest opptatt å være ut og hygge deg, så er golf også helt perfekt!
God trim får du også! En 9-hulls runde tar drøye to timer og bidrar til bedre kondisjon og gir psykisk velvære.
Om du går en 18-hulls runde forbrenner kvinner ca 1.500 kalorier og menn ca 2.000 kalorier. I snitt går man ca 8.000 meter på en full runde! Slikt blir det helsegevinst av!

Svært rimelig golfkurs.
Kurset går over seks timer på lørdag og søndag. Vår pro leder det, sammen med gode hjelpere.
Kurset koster kr. 500,- for begge dager.

Program for kurset
Lørdag introduseres du til golfen og golfbanen, samt golfreglene. Det blir svingtrening på drivingrangen (treningsbanen) og trening av «chipping» (korte innspill) før vi avslutter med spill/demo på banen.
Søndag tar vi en repetisjon av regler, viser hvordan man skal føre scorekort, trener på putting og tar for oss etikette (hvordan innpasse seg på banen og andre spillere). Det blir også mer svingtrening på driving range. Vi avslutter søndagen med en oppsummering og litt tips om hvordan man går videre med golfen, samt nødvendig informasjon om klubben.

Deretter spiller du en runde på banen med ledsager, og vipps er du godkjent for golfspill på de aller fleste baner! Du kan også gjennomføre banespill med en venn eller familie, dersom du heller vi det enn å benytte klubbens tilbud med «ledsager»

Tilbud om gunstig medlemskap etter kurset.
Du får medlemstilbud i Sandefjord Golfklubb i 2024 for kr. 3 450,- (inkl. kr. 480,- i avgift til Norges Golfforbund). I 2025 betaler du 50% av prisen for hovedmedlemskapet, og i 2026 betaler du 75% av hovedmedlemskapet. Totalt ca. 47% rabatt over tre år.