Styreleders hjørne - september 2021

 

Publisert: 28.sept. 2021

 

Styreleders hjørne – September 2021


En sommer er over og styret håper medlemmene har nådd målet de har satt seg for å bli en tilfredsstillende, god eller super golfspiller. Golf er gøy, - men ikke lett. Denne sporten krever øving og perfeksjonering av svingen. Denne senhøsten og vinteren vil alle få mulighet til å øve og få pro-instruksjon innendørs. John starter opp Sandefjord Indoor Golfsenter 1. november. Styret fikk en presentasjon av senteret på siste styremøte. Dette bør bli et bra tilbud for alle som ønsker å drive med golf hele året.

 

Siste nytt om driftsbygningen er at rammetillatelsen er i orden. Kommunen har godtatt vår søknad. Det er søkt om å oppføre lagerbygg m/kontor i forbindelse med drift av golfanlegget:
«Bygningen vil være på 1 etasje på 408 m2-BRA, samt et loft på 110 m2 -BRA. Tiltaket vil ha et samlet bruksareal på 518 m2-BRA. Bygningen er tenkt innredet med maskinhall, verksted, varmt-lager, tørkerom, kontorarealer, spiserom, bad/garderobe og toalett. Det er i søknaden opplyst om at bygningen er tenkt koblet til eksisterende vann- og avløpsledninger nordøst for tiltaket. Tiltakets gesims- og mønehøyde vil være henholdsvis 3,9 og 7,5 m. Omsøkt tiltak ligger i et område hvor det er registrert flere kulturminner. I henhold til innsendte kart vil tiltaket ikke komme i konflikt med kulturminner».
Så er neste steg å innhente anbud og satse på byggestart i medio Januar 2022, - dette blir så bra, - for maskiner, for ansatte og for medlemmene.

 

Denne sesongen har medlemstallet økt, og vi er nå rundt 1334 medlemmer pr. 1. sept. VTG-kursene har vært fulle og det er tydelig at golf er blitt en sport som mange unge ønsker å drive med, flere gutter enn jenter. Det er viktig å rekruttere og beholde medlemmer, - å holde anlegget i god stand og ha et godt sosialt miljø er viktige faktorer for å få til det. Å holde banen i orden koster mye, det har høy prioritet, men mange av maskinene våre er gamle og velbrukte, dermed oppstår det feil i maskineriet og forsinkelser i henhold til bruk. En fornyelse av maskinparken krever en plan, denne ble presentert for styret på siste møte.

 

Sandefjord golfklubb er en flott klubb, også mye takket være medlemmer som bidrar frivillig. Uten frivilligheten, i samarbeid med ledelsen og greenkeeper, hadde ikke golfklubben vår vært der den er i dag. Det er viktig å framsnakke klubben vår og fortelle folk hvor fint det er å spille golf. Medlemmene er som sagt vår viktigste ressurs og engasjement er en helsemessig gevinst. Takk igjen til alle som deltar i arbeidet med å skape en golfklubb med høy trivsel faktor.

 

Medlemsmøtet blir tirsdag 9.nov kl. 18.00 i Furu eggs lokaler, Furustadlia 30. Sett av dato! Mer info kommer senere.


Neste styremøte: Torsdag 4. november kl. 18.00


Ellen D. Schjelderup
Styreleder


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.