Styreleders hjørne - april 2022

 

Publisert 27.april 2022

 

Så er vi endelig i gang, - banen vår er åpen for medlemmer, greenfeespillere og nye medlemmer som ønsker å være en del av vår flotte golfklubb. I helgen var alle utslagstider fylt opp med glade og fornøyde spillere.
På styremøtet 20.mars fikk styret tilbakemelding fra greenkeeper Morten at banen har tålt vinteren, men han oppfordrer alle til å «behandle banen» med respekt – som betyr å legge tilbake oppslått gress, reparere nedslagsmerker, ikke kaste søppel, snus og sneiper på banen, - men i søppelbøtter som er plassert ved hvert hull. Klubben bruker mye penger på ansatte, frø, gjødsel og maskiner for å holde banen i en god tilstand, men også værgudene må være med oss for at resultatet skal bli bra. Et annet moment er at forebygging er bedre enn reparasjon. Alt gress må få tid til å spire og etablere seg, spesielt på tidlig vår.
Når det er fullt på banen og tiden mellom tee time er kortet ned er det viktig for alle å følge med på spillerne foran og de som kommer bak. Hold tempo og husk LOB prinsippet som betyr å «løft opp ballen» når du har slått de slagene du har tildelt.


Ny driftsbygning begynner å ta form, - reisverket er oppe og fremdriftsplanen holdes. Styret jobber kontinuerlig med planer om nytt klubbhus, vi kommer tilbake med mer informasjon etter hvert.


Driving rangen er stengt pga ombygging, men nærspill er det bare å trene masse på, både på putting greenen ved klubbhuset eller på treningsfelt bak ved DR. 
DR er ikke klar før juni, - men da åpner vi et flott treningsområde for de lange slagene. Benytt muligheten til å ta protimer for å perfeksjonere nærspillet. Nigel og John har lagt ut tider i sine kalendere. Husk at det er mange slag å spare ved å være god på nærspill.


Styret er opptatt av at Sandefjord Golf skal være en golfklubb hvor alle medlemmene trives, ha mulighet til å utvikle spillet sitt og ha turneringer hvor alle kan delta. En av SGK visjoner/verdier er inkludering. Ta vare på hverandre og møt andre medlemmer met et smil og et hei.

 

Happy golfing??


Ellen D. Schjelderup
Styreleder

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.