Lukkede klubbturneringer

 

(Først publisert gjennom NGF-nytt 28.april)

 

Det åpnes for å kunne arrangere lukkede klubbturneringer.

 

Klubber kan nå arrangere lukkede klubbturneringer, men det må fortsatt tas hensyn til at vi lever med en stadig fare for smitte av koronaviruset. Det betyr f.eks. at vi må passe på at det ikke blir ansamling av personer, verken før under eller etter spill (f.eks. er ikke shot-gun start og premieutdelinger tillatt). Man skal heller ikke ta på flater og gjenstander (f.eks. flaggstang, eller annet golfutstyr enn ditt eget) og man må til enhver tid holde min. 2 m avstand til med- og motspillere.

 

Modifiseringer til golfreglene er gjort, som en tilpasning til Korona-situasjonen, og disse gjelder både for lukkede turneringer og handicaptellende selskapsrunder.

Du kan lese disse modifikasjonene her. Kan forøvrig nevte at med "lukkede klubbturneringer" menes turneringer kun for klubbens medlemmer.

 

I forbindelse med denne nye turneringssituasjonen vil det bli avholdt et møte, tidlig i uke 19, mellom administrasjonen på klubben og ledere for de forskjellige involverte komiteer. Her skal det sette opp en felles plan for gjennomføring av de forskjellige turneringer, i tråd med gitte retningslinjer.

 

Turneringsstarter antas i uke 20.


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.